PARTNERS

Filter

CIOS DANS BASIS PAKKET
Het CIOS VISTA - Basis pakket wordt door de opleiding vergoed aan alle nieuwe 1e jaars studenten en bestaat uit de volgende items. Vergroot de foto en je ziet alle items. *Basis Balletpakje *Basis T - shirt *Voetloze Tight Wanneer je verschillende maten nodig hebt, kun je ook gewoon een mailtje sturen naar info@dansschoenen.orgWij kunnen alleen in opdracht van CIOS - VISTA COLLEGE je basispakket leveren.

€ 0,00*

PURE HOODIE
Deze PURE Hoodie is alleen  te verkrijgen via de dansschool.Mail je bestelling naar dansschoolpure@gmail.com en zijn nemen z.s.m. contact met je op.

€ 0,00*

PURE T-SHIRT GREY
Dit PURE Shirt  is alleen te verkrijgen via de dansschool. Mail je bestelling naar dansschoolpure@gmail.com en zijn nemen z.s.m. contact met je op.

€ 0,00*

SILICONEN BANDJE BODY ACTION GOES
Heel leuk bandje, dat je zowel op je dansoutfit kan dragen, maar zeker ook heel cool is om 't casual te dragen.Te verkrijgen in Fuchsia en Zwart.D&M Dancewear... Droom van iedere Danser...

€ 2,95*

PURE MONDKAPJE
Covid 19 Gecertificeerd mondkapje.Super pasvorm en voorzien van neusklem.

€ 6,95*

MONDKAPJE BODY ACTION GOES
Dit mondkapje draagt heel prettig.Het heeft een heel fijne pasvorm en is voorzien van een neusklem.Zo kun je hem wat strakker op je neus zeten en is heel handig tijdens het dansen.Uiteraard voorzien van het Body Action Goes logo en 't maak je outfit helemaal af.... D&M Dancewear.. Droom van iedere Danser..

€ 7,95*

BIDON BODY ACTION GOES
Deze bidon heeft een naamblok.Schrijf je naam met een watervaste stift in de naamblok en je weet altijd welke bidon van jou is.D&M Dancewear.. Droom van iedere Danser..

€ 7,95*

%
LOGO KOUSEN BODY ACTION GOES
Super stoere danskousen voor van Body Action Logo.D&M Dancewear.. Droom van iedere danser..

€ 10,00* € 14,95*

CIOS DANS VOETLOZE PANTY
Tight van microfiber en lycra en is zeer stevig en duurzaam. De panty met hoge elastische tailleband heeft geen voet en is zeer zacht op de huid.  De perfecte basic voor elke dansoutfit.  

€ 10,95*

PAPILLON TIGHT - PA6010
Dit is een kwalitatief goede panty van Papillon. De panty is uitstekend geschikt om te dragen tijdens het dansen, door de flexibiliteit en de duurzame stof. De taille van dit model is vrij hoog, waardoor deze goed blijft zitten. Ook heeft deze panty een voetje.Panty’s mogen alleen geretourneerd of geruild worden wanneer de verpakking ongeopend is.D&M Dancewear levert door heel Europa!

€ 10,95*

CONVERTIBLE TIGHT
Deze convertible balletpanty ziet er uit als een balletpanty met voet, met het verschil dat de convertible balletmaillot een gat onder de voet heeft. Perfect om te wisselen tussen verschillende dansstijlen. Maar ook voor in je spitzen. Ook super handig om over je spitzen beschermers te trekken Dus nooit meer 2 soorten balletpanty's in je tas.

€ 12,95*

JES! DANCE SCHOENEN TASJE
Dit leuke tasje is super handig voor je balletschoenen of je spitzen.

€ 12,95*

FONTYS BASIS T-SHIRT
FONTYS BASIS T-SHIRT

€ 14,95*

FONTYS BASIS T-SHIRT RONDE HALS
FONTYS BASIS T-SHIRT RONDE HALS.Dit shirt is qua model iets smaller.

€ 14,95*

KNIEBESCHERMER RUMPF 215
Dit is een veel verkocht model.Deze kniebeschermers hebben een heel prettige pasvorm en dragen heel prettig.Ze zijn ruim gepolsterd en hierdoor zijn ze lekker zacht en geven je knieën voldoende bescherming. ca. 26 - 28 cm = XSca. 28 - 30 cm = Sca. 30 - 34 cm = Mca. 34 - 38 cm = Lca. 38 - 40 cm = XLD&M Dancewear levert door heel Europa.

€ 14,95*

BEANIE BODY ACTION GOES
Stoere beanie voorzien van logo.Te bestellen met fuchsia of silver opdruk.D&M Dancewear.. Droom van iedere danser..

€ 15,00*

SJAAL BODY ACTION GOES
Deze sjaal is niet alleen lekker warm, maar laat ook zien dat je een echte fan bent van Body Action.D&M Dancewear.. Droom van iedere Danser..

€ 15,00*

BODY ACTION GOES T-SHIRT
Body Action Goes t -Shirt T-shirt is voorzien van Body Action Logo's.D&M Dancewear... Droom van Iedere Danser.

€ 15,95*

CIOS DANS T-SHIRT
Basis T-Shirt voorzien van borst en rug logo.T-shirt heeft een heel fijne pasvorm. 

€ 15,95*

PURE T-SHIRT BLACK
Het PURE T-shirt is voorzien van 2 opdrukken.Je kunt er optioneel je naam op laten zetten. (meerprijs € 4.95)Wanneer je een naam op het PURE  T-shirt wil hebben, mail je deze info@dansschoenen.org

€ 15,95*

PURE BEANIE BLACK
Stoere Pure Beanie voor de koude wintermaanden of om lekker mee te dansen.

€ 15,95*

JES DANCE BASIS SHIRT
Basisshirt voorzien van Logo .Lekker om over je pakje te dragen tijden de warming-up of gewoon voor of na 't dansen.

€ 15,95*

DMMC T-SHIRT
T-Shirt voorzien van DMMC Logo.Lekker om in te dansen maar ook heel stoer op je jeans.

€ 15,95*

PURE T-SHIRT WIT
Het PURE T-shirt is voorzien van 2 opdrukken.Je kunt er optioneel je naam op laten zetten. (meerprijs € 4.95)Wanneer je een naam op het PURE T-shirt wil hebben, mail je deze info@dansschoenen.org

€ 15,95*