DANSVLOER

Filter
DANSMAT - DANSVLOER
Deze Dans- mat is de oplossing voor lekker thuis te dansen of zelfs mee te nemen op locatie.Hij zorgt voor een goede demping en stabiliteit voor het perfect uitoefenen van je oefeningen.De mat is gemaakt van twee zachte antislip lagen van PVC en voelt dan ook heel comfortabel aan.Deze Dans mat is voor meerdere dansstijlen te gebruiken.  (ballet, Hip Hop, modern jazz en zelfs tap)De Dans mat bestaat uit 2 kleuren, (zwart en grijs) en is aan beide kante te gebruiken.We raden je aan de mate regelmatig te draaien (wisselen van kleur) zodat slijtage geminimaliseerd wordt.de mat is  verkrijgbaar in drie maten, zodat je onder andere kunt werken met balletbarren van verschillende afmetingen. 2m* 1m    2m * 1.5m    2m* 2m   D&M Dancewear levert door heel Europa

€ 119,95*
DANSVLOER DUBBELZIJDIG 2*10 METER ZWART / WIT
De Two Stage dubbelzijdige vinyl ballet dansvloer is de ideale dansvloer voor op podia voor dansscholen, theaters, televisiestudio's of voor on the road als podiumvloer. Doordat de dansvloer aan beide kanten te gebruiken is kan hij voor diverse doeleinde ingezet worden.De Two Stage dansvloer kan na gebruik of verhuizing weer makkelijk opgerold worden en hergebruikt worden bij de volgende show, productie, locatie. Het is een slijtvast maar lichtgewicht vinyl met aan beide zijden een kleur dus twee kleuren in een rol.De Two stage is onze meest veelzijdige losliggende vinyl dansvloer en podiumvloer en is enorm populair bij onze klanten over de hele wereld. De speciale slijtlagen op beide oppervlakken maken het gemakkelijk te onderhouden.Eigenschappen:Mat afgewerktZwart en witte zijdeIdeaal voor dansvloer, modeshows, televisieshows en evenementen.Voor andere afmetingen of advies neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. D&M Dancewear levert door heel Europa !

€ 679,95*
DANSVLOER DUBBELZIJDIG 2*10 METER ZWART/LICHT GRIJS
De Two Stage dubbelzijdige vinyl ballet dansvloer is de ideale dansvloer voor op podia voor dansscholen, theaters, televisiestudio's of voor on the road als podiumvloer. Doordat de dansvloer aan beide kanten te gebruiken is kan hij voor diverse doeleinde ingezet worden.De Two Stage dansvloer kan na gebruik of verhuizing weer makkelijk opgerold worden en hergebruikt worden bij de volgende show, productie, locatie. Het is een slijtvast maar lichtgewicht vinyl met aan beide zijden een kleur dus twee kleuren in een rol.De Two stage is onze meest veelzijdige losliggende vinyl dansvloer en podiumvloer en is enorm populair bij onze klanten over de hele wereld. De speciale slijtlagen op beide oppervlakken maken het gemakkelijk te onderhouden.Eigenschappen:Mat afgewerktZwart en witte zijdeIdeaal voor dansvloer, modeshows, televisieshows en evenementen.Voor andere afmetingen of advies neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. 

€ 679,95*