VAKANTIE / HOLLIDAY

Van 7 t/m 28 augustus genieten wij van onze jaarlijkse vakantie.
Bestellingen worden vanaf 29/8 verwerkt.

From august 7th until August 28th D&M will be closed due to the holidays . From August 29th we are back as usual.

BALLET TASSEN

Filter
BALLET MUIS TOTEBAG
Leuke canvas totebag met ballerina opdruk. D&M Dancewear levert door heel Europa! 

€ 6,95*
TOTE BAG
Heel leuke TOTE BAG voorzien van leuke print.

€ 6,95*
SPITZEN TASJE MET JE EIGEN NAAM
Leuk schoentasje met spitzen print. Super handig om al je balletspullen mee naar de les te nemen. Het tasje wordt gepersonaliseerd met je eigen naam.Wanneer je bestelt hebt, mail je de naam wat wij op je tasje moeten drukken. info@dansschoenen.org

€ 16,95*
DANCE RUSHE - ROZE/ZWART TAS
Leuk Dance Ruche Ballettasje!Super handig voor je danskleding of heel stoer om mee naar school te nemen.Afmeting 30*20*15D&M Dancewear levert door heel Europa.

€ 17,95*
BALLETTASJE MUIS PINK
Leuk ballettasje van het merk Danzes-vous.Aan de voorkant een leuk geborduurde balletmuis met rushes design. Dit tasje heeft een groot vak een aan de zijkant een klein vak voor kostbare spulletjes in op te bergen.

€ 19,95*
Papillon Ballettasje 18PK9911
Leuk Papillon Ballettasje / rugzakje met 3 ballerina's Handig voor alle balletspulletjes in op te bergen, maar ook heel leuk om mee naar school te nemen.D&M Dancewear levert door heel Europa.

€ 19,95*
BALLETTASJE MUIS BLACK
Leuk ballettasje van het merk Danzes-vous.Aan de voorkant een leuk geborduurde balletmuis met rushes design. Dit tasje heeft een groot vak een aan de zijkant een klein vak voor kostbare spulletjes in op te bergen.

€ 19,95*
BLUE BALLERINA BACKPACK
Super leuke dans backpack met ballerina print Cadeautje? Personaliseer dit leuke tasje met een naam!  (+4,95)(Stuur dan even een mailtje met de gewenste naam) D&M Dancewear levert door heel Europa!

€ 21,95*
PINK BUTTERFLY BACKPACK
Super leuke backpack met zilveren vlinder print.Cadeautje? Personaliseer dit leuke tasje met een naam!  (+4,95)  Stuur even een mailtje naar info@dansschoenen.org met de gewenst naamD&M Dancewear levert door heel Europa!

€ 21,95*
GIRLS TUTU BAG
Girls Tutu BagDeze tas is super schattig!De schouderband heeft de perfecte lengte voor jouw kleine danser. Het lieve tutu-rokje en strass accenten maken deze tas een perfecte keuze!OmschrijvingMagneetsluitingTutu-rokje en strass details2MaatadviesLengte 30 cm x Breedte 23 cm x Hoogte 5 cm

€ 24,95*
PAULO DANCEBAG TAS
Mooie ruime luxe canvas tas.Voorzien van gestikte dance quotes.Wordt ook gebruikt als weekendtas.D&M Dancewear levert door heel Europa.

€ 29,95*
PAULO DANCEBAG TAS
Mooie ruime luxe canvas tas. Voorzien van gestikte dance quotes. Wordt ook gebruikt als weekendtas.D&M Dancewear levert door heel Europa.

€ 29,95*
#DANCE TAS
Hippe #DANCE tas van Papillon.

€ 29,95*
SO DANCA - POINTE
Mooie luxe canvas tas van Só Danca met Pointe opdruk. D&M Dancewear levert door heel Europa! 

€ 44,95*
LIKE G BAG
Luxe tas van het Italiaanse merk Like G. Supermooi afgewerkt met een ketting hengsel, voorzien van een lederen stukje voor draagcomfort. 

€ 59,95*