SCHOEN BENODIGDHEDEN 

Filter
DRYING INSERTS
Na het sporten hebben je dansschoenen, balletschoenen en spitzen behoorlijk afgezien en zijn vochtig van binnen.De drying inserts zijn de oplossing om je schoenen op een duurzame manier en snel te laten drogen.Zo blijven je spitzen, balletschoenen en sneakers nog langer in top conditie !Ze zijn verpakt per 2 en je betaalt geen verzendkosten.

€ 7,95*
ANTI SLIP HEEL
Diamant Anti-slip Zelfklevende pad die  voorkomt dat de hiel uit de schoen glijdt. De pad is zelfklevend. Fixeer in de hiel van je dansschoen.Verkrijgbaar in kleuren zwart & beige *Prijs is per paar D&M dancewear... Droom van iedere danser !

€ 9,95*
GLIDE STOPPER
Deze -glide-stopper zorgt voor een perfecte ondersteuning en verbetert de juiste pasvorm.Voorkomt schuiven en kan ook gebruikt worden bij smalle voeten.Verkrijgbaar in zwart en beige.  *Prijs is per paar D&M Dancewear.. Droom van iedere danser!

€ 9,95*
NUBUCK BORSTEL
Nubuckborstel voor het reinigen van dansschoenen gemaakt van nubuckleer of suèdeleer met een zeer kwetsbaar oppervlak. Met de gladde rubberen kam worden nubuck- en suèdeleren schoenen zeer voorzichtig gereinigd zonder krassen te maken. De beste resultaten worden bereikt door het opeenvolgende gebruik van de nubuck-borstel en de Diamant Dance Shoe Care. Borstel eerst vuil en stof van de schoenen met alleen de borstel. Maak de schoenen vervolgens schoon met een zachte, pluisvrije doek en Diamant Dansschoenverzorging. Laat de schoenen drogen en borstel de vezels met de Nubuk-borstel.

€ 12,95*
SHOE BRUSH
Houdt uw dansschoenen in topconditie !Speciale schoenborstel voor het onderhouden van uw suède zolen.Deze  Shoe - Brush is voorzien van een  beschermingskapje.

€ 12,95*
GEL PADS
Gel l PadVoor extra comfort in je dansschoenen!Deze gel pads zijn geschikt voor alle schoenen.De zelfklevende pad zorgt voor extra comfort, demping en grip in uw schoen. lekker zacht en niet meer glijden in je schoenen.Je kunt ze niet alleen voor je dansschoenen, maar ook voor je straatschoenen gebruiken.Ze zijn gemakkelijk te verwisselen en het is echt een genot voor je voeten.Antimicrobiële bovenlaag absorbeert en vermindert geur.Elk pakket bevat 2 pads die kunnen worden gewassen en hergebruikt.One Size

€ 13,95*
ANTI SLIP SPRAY - 100 ML
Diamant Antislip SprayVoor een betere grip en controle op gladde dansvloerenBreng Antislip Spray direct voor het dansen aan op de vers opgeruwde buitenzool. Dit kan regelmatig worder herhaald.D&M Dancewear.. Droom van iedere Danser... 

€ 14,95*
DANCE SHOECARE - 100ML
 Dansschoenverzorging Voor je dansschoenen in topconditie te houden gebruik je shoecare.Geschikt voor het verzorgen en reinigen van leer, synthetische en lakmaterialen. Maak ze extra vuilafstotend en houdt ze lekker soepel.  Diamant Dance Shoe Care dient op de schoen gespoten te worden en vervolgens met een zachte doek glad uitgewreven te worden.  D&M dancewear... Droom van iedere Danser !

€ 14,95*
WERNER KERN SHOE BAG DELUXE
Luxe schoenen tas van Werner Kern. Speciaal gemaakt om uw dansschoenen mee te nemen naar de dansschool of je schoenen netjes in op te bergen! 

€ 16,95*
BLOCH ROSIN SPRAY - A0302
Bloch Anti-slip Spray.Professionele anti-slip hars spray zorgt voor extra tractie tussen de schoen en de vloer, waardoor er extra grip voor de voet ontstaat.Spuit de hars onder de zolen van je schoen of de box van je spitzen om het slippen te verminderen en de tractie met de vloer te verhogen en kan tevens ook worden gebruikt om linten en kleding te beschermen.D&M Dancewear levert door heel Europa!

€ 24,95*