D&M Dancewear heeft diverse leuke cadeautjes.

Wanneer je het niet weet of twijfelt, mail je ons even en dan kunnen we misschien meedenken of een tip geven.
Op deze manier hebben wij al heel veel mensen blij gemaakt.

Heb je voor je personeel, vrijwilligers of evenement een bedankje of prijsje nodig laat het ons dan weten en dan kijken wij of we wat kunnen betekenen.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.
info@dansschoenen.org

CADEAUS

Filter
BALLET MUIS TOTEBAG
Leuke canvas totebag met ballerina opdruk. D&M Dancewear levert door heel Europa! 

€ 6,95*
TOTE BAG
Heel leuke TOTE BAG voorzien van leuke print.

€ 6,95*
KEY RING GLITTER POINTES
Dit is een echt hebbedingetje, maar ook super leuk om cadeau te geven of te krijgen.Dit artikel is te bestellen zonder verzendkosten.D&M Dancewear.. Droom van iedere Danser !

€ 8,95*
BALLET MUIS SLEUTELHANGER
Super leuk Zeli de balletmuis sleutelhanger. Leuk als cadeautje! 

€ 8,95*
KEY RING GLITTER POINTES | BLACK
Deze sleutelhanger is een echt hebbedingetje,  super leuk om cadeau te geven of te krijgen!Dit artikel is te bestellen zonder verzendkosten.D&M Dancewear.. Droom van iedere Danser !

€ 8,95*
BLOCH POINTE KEY RING
Leuke sleutelhanger met mini spitzje.Dit artikel is te bestellen zonder verzendkosten.Verkrijgbaar in kleuren:• Light pink• Black 

€ 9,95*
BALLERINA HAARSPELTJES & ELASTIEKJES
Leuke ballerina haar elastiekjes en haarspeldjes. Het perfecte cadeautje voor de kleine ballerina! Setje van 4 haarspeldjes en 4 elastiekjes. 

€ 10,95*
ZELI BALLETMUIS DRINKFLES
Leuke aluminium drinkfles met Zeli de balletmuis. Heeft een handig haakje om aan je ballettas vast te maken. 40cl  

€ 12,95*
DANSEZ-VOUS DRINKFLES | GLAS
Luxe drinkfles met draaidop. 60cl

€ 14,95*
D&M GIFTCARD
D&M Cadeaubon, leuk als cadeautje of bedankje.Cadeaubonnen zijn onbeperkt geldig en je kunt zelf het bedrag bepalen.Voor verenigingen, tombola's, prijzen, grotere aantallen of andere doeleinden, kunt u ons ten alle tijden mailen en maken wij graag speciale prijzen.

€ 5,00*
SPITZEN TASJE MET JE EIGEN NAAM
Leuk schoentasje met spitzen print. Super handig om al je balletspullen mee naar de les te nemen. Het tasje wordt gepersonaliseerd met je eigen naam.Wanneer je bestelt hebt, mail je de naam wat wij op je tasje moeten drukken. info@dansschoenen.org

€ 16,95*
BALLERINA KNUFFEL MUIS
Deze heerlijk zachte knuffel muis is de droom van iedere ballerina.Deze dansknuffel is 35cm groot en gekleed in een roze balletpakje, rokje en gouden schoentjes.D&M Dancewear levert door Heel Europe.

€ 17,95*
DECO SPITZEN
Deze decoratieve spitzen zijn een perfect cadeau voor danseressen en dans docenten. Hang deze spitzen in de boom of plaats ze op de schoorsteenmantel voor prachtige dans decoratie.Ca. 12,5 cm langLinten kun je strikken of los laten hangenInclusief lus om in de boom te hangen

€ 19,95*
BALLETTASJE MUIS BLACK
Leuk ballettasje van het merk Danzes-vous.Aan de voorkant een leuk geborduurde balletmuis met rushes design. Dit tasje heeft een groot vak een aan de zijkant een klein vak voor kostbare spulletjes in op te bergen.

€ 19,95*
BALLETTASJE MUIS PINK
Leuk ballettasje van het merk Danzes-vous.Aan de voorkant een leuk geborduurde balletmuis met rushes design. Dit tasje heeft een groot vak een aan de zijkant een klein vak voor kostbare spulletjes in op te bergen.

€ 19,95*
BALLERINA JUWELENKISTJE | BLCK
Super leuk ballerina muziekdoosje. Speelt een klassiek deuntje bij openen. Heeft 3 laatjes waar spulletjes in opgeborgen kunnen worden. 

€ 29,95*
BALLERINA JUWELENKISTJE | PAARS
Super leuk ballerina muziekdoosje. Speelt een klassiek deuntje bij openen.  Heeft 3 laatjes waar spulletjes in opgeborgen kunnen worden. 

€ 29,95*
ROCKING BALLERINA | SILVER
ROCKING BALLERINA JACK, uniek one-of-a-kind jeansjack met stoere zilver kleurige opdruk. Op de linker borstzak een mooie spitzenprintD&M Dancewear... Droom van iedere Danser !

€ 79,95*
Loading…
Loading the web debug toolbar…
Attempt #