VAKANTIE / HOLLIDAY

Van 7 t/m 28 augustus genieten wij van onze jaarlijkse vakantie.
Bestellingen worden vanaf 29/8 verwerkt.

From august 7th until August 28th D&M will be closed due to the holidays . From August 29th we are back as usual.
D&M Dancewear heeft diverse leuke cadeautjes.

Wanneer je het niet weet of twijfelt, mail je ons even en dan kunnen we misschien meedenken of een tip geven.
Op deze manier hebben wij al heel veel mensen blij gemaakt.

Heb je voor je personeel, vrijwilligers of evenement een bedankje of prijsje nodig laat het ons dan weten en dan kijken wij of we wat kunnen betekenen.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.
info@dansschoenen.org

CADEAUS

Filter
BALLET MUIS TOTEBAG
Leuke canvas totebag met ballerina opdruk. D&M Dancewear levert door heel Europa! 

€ 6,95*
TOTE BAG
Heel leuke TOTE BAG voorzien van leuke print.

€ 6,95*
KEY RING GLITTER POINTES | BLACK
Deze sleutelhanger is een echt hebbedingetje,  super leuk om cadeau te geven of te krijgen!Dit artikel is te bestellen zonder verzendkosten.D&M Dancewear.. Droom van iedere Danser !

€ 8,95*
KEY RING GLITTER POINTES
Dit is een echt hebbedingetje, maar ook super leuk om cadeau te geven of te krijgen.Dit artikel is te bestellen zonder verzendkosten.D&M Dancewear.. Droom van iedere Danser !

€ 8,95*
BLOCH POINTE KEY RING
Leuke sleutelhanger met mini spitzje.Dit artikel is te bestellen zonder verzendkosten.Verkrijgbaar in kleuren:• Light pink• Black 

€ 9,95*
D&M GIFTCARD
D&M Cadeaubon, leuk als cadeautje of bedankje.Cadeaubonnen zijn onbeperkt geldig en je kunt zelf het bedrag bepalen.Voor verenigingen, tombola's, prijzen, grotere aantallen of andere doeleinden, kunt u ons ten alle tijden mailen en maken wij graag speciale prijzen.

€ 5,00*
SPITZEN TASJE MET JE EIGEN NAAM
Leuk schoentasje met spitzen print. Super handig om al je balletspullen mee naar de les te nemen. Het tasje wordt gepersonaliseerd met je eigen naam.Wanneer je bestelt hebt, mail je de naam wat wij op je tasje moeten drukken. info@dansschoenen.org

€ 16,95*
DANCER BIDON
Super mooie thermo bidon.Voor zowel koude als warme dranken!

€ 17,95*
DECO SPITZEN
Deze decoratieve spitzen zijn een perfect cadeau voor danseressen en dans docenten. Hang deze spitzen in de boom of plaats ze op de schoorsteenmantel voor prachtige dans decoratie.Ca. 12,5 cm langLinten kun je strikken of los laten hangenInclusief lus om in de boom te hangen

€ 19,95*
BALLETTASJE MUIS BLACK
Leuk ballettasje van het merk Danzes-vous.Aan de voorkant een leuk geborduurde balletmuis met rushes design. Dit tasje heeft een groot vak een aan de zijkant een klein vak voor kostbare spulletjes in op te bergen.

€ 19,95*
BALLETTASJE MUIS PINK
Leuk ballettasje van het merk Danzes-vous.Aan de voorkant een leuk geborduurde balletmuis met rushes design. Dit tasje heeft een groot vak een aan de zijkant een klein vak voor kostbare spulletjes in op te bergen.

€ 19,95*
LIKE G BALLET BADLAKEN
Badlaken van het Italiaanse merk Like G.lekker zacht en met mooie spitzen print. Super leuk als cadeautje! 

€ 29,95*