CIOS DANS - VISTA COLLEGE

Filter

CIOS DANS BASIS PAKKET
Het CIOS VISTA - Basis pakket wordt door de opleiding vergoed aan alle nieuwe 1e jaars studenten en bestaat uit de volgende items. Vergroot de foto en je ziet alle items. *Basis Balletpakje *Basis T - shirt *Voetloze Tight Wanneer je verschillende maten nodig hebt, kun je ook gewoon een mailtje sturen naar info@dansschoenen.orgWij kunnen alleen in opdracht van CIOS - VISTA COLLEGE je basispakket leveren.

€ 0,00*

CIOS DANS VOETLOZE PANTY
Tight van microfiber en lycra en is zeer stevig en duurzaam. De panty met hoge elastische tailleband heeft geen voet en is zeer zacht op de huid.  De perfecte basic voor elke dansoutfit.  

€ 10,95*

CONVERTIBLE TIGHT
Deze convertible balletpanty ziet er uit als een balletpanty met voet, met het verschil dat de convertible balletmaillot een gat onder de voet heeft. Perfect om te wisselen tussen verschillende dansstijlen. Maar ook voor in je spitzen. Ook super handig om over je spitzen beschermers te trekken Dus nooit meer 2 soorten balletpanty's in je tas.

€ 12,95*

CIOS DANS T-SHIRT
Basis T-Shirt voorzien van borst en rug logo.T-shirt heeft een heel fijne pasvorm. 

€ 15,95*

%
SO DANCA SD16 - ROZE
So Danca SD16 is een fijne soepele canvas balletschoen met lederen splitzool.Deze balletschoenen zijn voorzien van een elastisch boord en gekruiste elastieken over de wreef. Nooit meer bandjes naaien en uitstekende elastiekjes en lintjes!Verkrijgbaar in kleuren Roze en Zwart. LET OP! Deze balletschoen valt 2 maten kleiner uit. D&M Dancewear Levert door heel Europa!

€ 22,95* € 24,95*

%
SO DANCA SD16 - ZWART
So Danca SD16 is een fijne soepele canvas balletschoen met lederen splitzool.Deze balletschoenen zijn voorzien van een elastisch boord en gekruiste elastieken over de wreef. Nooit meer bandjes naaien en uitstekende elastiekjes en lintjes!Deze worden ook heel vaak verkocht als jazz schoentjesVerkrijgbaar in kleuren Roze en Zwart. LET OP! Deze balletschoen valt 2 maten kleiner uit. D&M Dancewear Levert door heel Europa

€ 22,95* € 24,95*

CIOS DANS SHORTJE
Supplex Broekje. Draagt heel prettig en geeft steun. Ademend materiaal, kreukt, verkleurd en plakt niet. Elastische tailleband voor een stevige pasvorm. Ook verkrijgbaar zonder CIOS DANS logo. € 25.00

€ 27,95*

CIOS DANS SPORTTAS
Handige sporttas met je eigen naam en logo van de dansschool. Super voor je danskleding en schoenen, maar ook te gebruiken als weekendtas. Voor je naam op de tas aan te geven stuur je een mailtje met je naam naar info@dansschoenen.org 

€ 29,95*

CIOS DANS JOGGINGPANT
Joggingbroek voorzien van logo. Super in combinatie met de hoodie.  

€ 29,95*

CIOS DANS HOODIE
Hoodie voorzien van borst en rug logo.  Super leuk te combineren met de Cios Legging of joggingbroek.

€ 29,95 - € 34,95*

CIOS BASIS BALLETPAKJE
CIOS DANS heeft voor een functioneel Basis pakje. Pakje is voorzien van een fronsje en heeft een heel fijne en mooie pasvorm. Het is gemaakt van SUPPLEX en het verkleurd, krimpt, kreukt en plakt niet. Het is een ademende vezel.  

€ 34,95*

CIOS DANS LEGGING
Deze prachtige tight is leverbaar met en zonder logo. Tight is gemaakt van speciaal materiaal en heeft een super pasvorm. (Ademend, kreuk vrij en verkeurt niet.)Prijs in inclusief CIOS logo. In onze winkel hebben we ook alternatieven.

€ 39,95*

%
CAPEZIO DS01 DANSSNEAKERS
De Capezio DS01 is het topmodel onder de danssneakers. Deze dansschoen is geheel van leer is heel soepel en biedt veel steun.De DS01 heeft een mee verende binnenzool, die zorgt voor voldoende demping.De Capezio danssneaker is voorzien van een split zool, de Splitsole is gemaakt van speciaal rubber die ervoor zorgt dat de schoenen goed draaien.Dit model valt iets kleiner uit en wij adviseren een maatje groter te nemen.D&M Dancewear levert door heel Europa.

€ 64,95* € 79,95*