We kennen allemaal het gevoel de studio in te gaan en je voeten de vloer ontmoet...
IJskoud is, toch?
Warm Up Booties zijn de oplossing... !

WARM UP BOOTIES

Filter
WARM UP BOOTIE FLUOR PINK - BLOCH IIM009K
Heerlijk om te dragen over je balletschoentjes. (beschermt je balletschoenen)Heel veel gebruikt tijden warm-up of tussen je lessen in om de voeten warm te houden.Super handig om naar de dansles te komen of na de les lekker snel aantrekken en naar huis.De polyester voering zorgt ervoor dat ze lekker warm zijn en hebben een speciale demping in de hiel. Ze houden je spieren lekker warm.Ook een geweldige pantoffel om thuis in te loungen!D&M Dancewear levert door heel Europa.

€ 39,95*
WARM UP BOOTIE BLACK BLOCH IIM009K
Heerlijke warm-up booties van Bloch.Heerlijk om te dragen en zelfs over je balletschoentjes. (beschermt je balletschoenen)Heel veel gebruikt tijden warm-up of tussen je lessen in.super handig om naar de dansles te komen of na de les lekker snel aantrekken en naar huis.De polyester voering zorgt ervoor dat ze lekker warm zijn.Ze houden je spieren lekker warm. en hebben een speciale demping in de hiel.Ook een geweldige pantoffel om thuis in te loungen!D&M Dancewear levert door heel Europa

€ 39,95*
WARM UP BOOTIE CANDY PINK BLOCH IIM009K
Heerlijk om te dragen en zelfs over je balletschoentjes. (beschermt je balletschoenen) Heel veel gebruikt tijden warm-up of tussen je lessen in.Super handig om naar de dansles te komen of na de les lekker snel aantrekken en naar huis.De polyester voering zorgt ervoor dat ze lekker warm zijn en hebben een speciale demping in de hiel.Ze houden je spieren lekker warm.Ook een geweldige pantoffel om thuis in te loungen!D&M Dancewear.. levert door heel Europa.

€ 39,95*
WARM UP BOOTIE BLUE - BLOCH IIM009K
Heerlijk om te dragen over je balletschoentjes. Deze Booties worden heel veel gebruikt tijdens warm-up of tussen je lessen in. Super handig om naar de dansles te komen of na de les lekker snel aantrekken en naar huis. (beschermt ook je balletschoenen)De polyester voering zorgt ervoor dat ze lekker warm zijn en hebben een speciale demping in de hiel.Ze houden je spieren lekker warm.Ook een geweldige pantoffel om thuis in te loungen!D&M Dancewear levert door heel Europa.

€ 39,95*