Wanneer je op zoek ben naar nieuwe Dansneakers, dan ben je bij
D&M Dancewear aan het goede adres.

D&M Dancewear heeft een leuke collectie Dance-sneakers.

Wanneer je op zoek bent na danssneakers voor jezelf of voor een heel team, wij helpen je heel graag.

D&M Dancewear levert door heel Europa.

DANSSNEAKERS SPLIT SOLE

Filter
PAPPILLON PA1513
Deze danssneaker van Papillon is een comfortabele schoen met een fijne pasvorm.De splitzool maakt deze schoen een echte dansschoen. Het bovenwerk van de Papillon PA1513  is van canvas en is daardoor een echte lichtgewicht.De buitenzool is iets dikker en zorgt voor een goede demping tijdens het dansen.D&M Dancewear levert door heel Europa.

€ 49,95*
RUMPF 1516 PEBBLE
Deze luxe Sneaker wordt heel veel verkocht voor jazz, Zumba en als salsa trainers. Uiteraard kan ook voor Hip Hop en streetdance. Deze Pebble Sneakers hebben een lucht-gedempte zool en zijn lekker ligt. De Rumpf pebble 1516 is voorzien van splitsole, waardoor flexibiliteit garant staat... Heel vriendelijk geprijsd.D&M Dancewear levert door heel Europa.

€ 64,95*
JAXS 310541
Deze danssneaker is voorzien van een extra gedempte splitzool en biedt heel veel comfort.Door de split zool is deze schoen heel flexibel en door de demping lekker zacht en comfortabel.Een echte aanrader voor wanneer je last hebt van je knieën of je rug en toch lekker wilt dansen.D&M Dancewear levert door heel Europa !

€ 69,95*
PAPILLON PA1506
Deze high-end nubuck Papillon dansschoenen hebben een stoere uitstraling.. Ze zijn erg stevig maar en comfortabel om in te dansen.Dankzij het hoge model krijgen de enkels meer steun dan bij de meeste andere modellen.Deze Papillon sneakers hebben een perfecte pasvorm en dragen heel prettig.De PA1506 is voorzien van een splitsole.De splitsole zorgt ervoor dat de schoenen heel soepel buigen.D&M Dancewear levert door heel Europa.

€ 79,95*
%
PAPILLON PA1500
De hoge dansschoenen van Papillon zijn al jaren een absolute bestseller. De schoenen zijn erg stevig maar ook comfortabel tijdens het dansen. Dankzij de hoge pasvorm krijgen de enkels meer steun dan bij de meeste andere modellen. en vormt het leer zich perfect naar de voet. De zool maakt de schoen erg flexibel tijdens het dansen.  D&M Dancewear Levert door heel Europa.

€ 79,95* Adviesprijs is € 89,95* (11.12% bespaard)
%
Tip!
CAPEZIO DS01 DANSSNEAKERS
De Capezio DS01 is het topmodel onder de danssneakers. Deze dansschoen is geheel van leer is heel soepel en biedt veel steun.De DS01 heeft een mee verende binnenzool, die zorgt voor voldoende demping.De Capezio danssneaker is voorzien van een split zool, de Splitsole is gemaakt van speciaal rubber die ervoor zorgt dat de schoenen goed draaien.Dit model valt iets kleiner uit en wij adviseren een maatje groter te nemen.D&M Dancewear levert door heel Europa.

€ 79,95* Adviesprijs is € 89,95* (11.12% bespaard)
PAPILLON PK 1500 DANSSNEAKERS
De hoge dansschoenen van Papillon zijn al jaren een absolute bestseller. De schoenen zijn erg stevig maar ook comfortabel tijdens het dansen.Dankzij de hoge pasvorm krijgen de enkels meer steun dan bij de meeste andere modellen. en vormt het leer zich perfect naar de voet.De zool maakt de schoen erg flexibel tijdens het dansen.D&M Dancewear Levert door heel Europa.

€ 79,95*
%
RUMPF 1500 WHITE
Deze Rumpf 1500 High Top Sneaker bezorgd voor iedere danser een aangenaam dansgevoel. De sneaker is half hoog lekker stabiel en buigt heel soepel door de split zool, waardoor uitstekend voetenwerk mogelijk wordt.Leer als buitenwerk en het textiele binnen werk, als ook de verwerkte demping zorgen voor een comfortabel draaggevoel.Er zit een uitneembare binnenzool in en de klittenbandsluiting aan enkel hoogte zorgt voor extra stevigheid.Deze Danssneaker uitstekend geschikt voor Jazz- en Streetdance, echter ook toepasbaar als training- en fitnessschoen.D&M Dancewear Levert door heel Europa.

€ 84,95* Adviesprijs is € 89,95* (5.56% bespaard)
%
RUMPF 1500 BLACK
De Rumpf 1500 High Top Sneaker bezorgd voor iedere danser een aangenaam dansgevoel. De sneaker is half hoog lekker stabiel en buigt heel soepel door de split zool, waardoor uitstekend voetenwerk mogelijk wordt. Leer als buitenwerk en het textiele binnen werk, als ook de verwerkte demping zorgen voor een comfortabel draaggevoel. Er zit een uitneembare binnenzool in en  de klittenbandsluiting aan enkel hoogte zorgt voor extra stevigheid. Deze Danssneaker uitstekend geschikt voor Jazz- en Streetdance, echter ook toepasbaar als training- en fitnessschoen.D&M Dancewear Levert door heel Europa.

€ 84,95* Adviesprijs is € 89,95* (5.56% bespaard)
RUMPF 1567 ZUMA WHITE
Heel leuke sneaker die geschikt is voor diverse dansstijlen.Super licht, ademend materiaal en heel flexibele danssneaker.danssneaker is voorzien van een splitsole en heeft een iets dunnere zool.Dit maakt deze schoen de ideale salsa sneaker.Uiteraard ook heel erg geschikt voor diverse andere dansstijlen.D&M Dancewear levert door heel Europa. !

€ 89,95*
RUMPF 1500C CAMEO 1
Super stoere sneaker De Rumpf 1500C sneakers zijn voorzien van een splitsole.Boven materiaal is van Linnen.Deze stoere camouflage sneaker wordt veel verkocht aan teams.Ook super stoer om casual te dragen.D&M Dancewear levert door heel Europa.

€ 89,95*