VAKANTIE / HOLLIDAY

Van 7 t/m 28 augustus genieten wij van onze jaarlijkse vakantie.
Bestellingen worden vanaf 29/8 verwerkt.

From august 7th until August 28th D&M will be closed due to the holidays . From August 29th we are back as usual.We kennen allemaal het gevoel de studio in te gaan en je voeten de vloer ontmoet...
IJskoud is, toch? 

Warm Up Booties zijn de oplossing... !


WARMUP BOOTIES

Filter
WARM UP BOOTIE MULTI
Heerlijk om je dansles mee te beginnen en je voeten zijn al heel snel op temperatuur. Ook handig om tussen de lessen te dragen.Dit is een superleuke kleurencombinatie en echt valt onder de bestsellers...D&M Dancewear levert door heel Europa !

€ 39,95*
WARM UP BOOTIE CANDY PINK BLOCH IM009
Heerlijke warm-up booties van Bloch.Heerlijk om te dragen en zelfs over je balletschoentjes. (beschermt je balletschoenen)Heel veel gebruikt tijden warm-up  of tussen je lessen in.super handig om naar de dansles te komen of na de les lekker snel aantrekken en naar huis.De polyester voering  zorgt ervoor dat ze lekker warm zijn en hebben een speciale demping in de hiel.Ze houden je spieren lekker warm.Ook een geweldige pantoffel om thuis in te loungen!D&M Dancewear.. levert door heel Europa.

€ 44,95*
WARM UP BOOTIE BLACK BLOCH IM009
Heerlijke warm-up booties van Bloch.Heerlijk om te dragen en zelfs over je balletschoentjes. (beschermt je balletschoenen)Heel veel gebruikt tijden warm-up of tussen je lessen in.super handig om naar de dansles te komen of na de les lekker snel aantrekken en naar huis.De polyester voering zorgt ervoor dat ze lekker warm zijn.Ze houden je spieren lekker warm. en hebben een speciale demping in de hiel.Ook een geweldige pantoffel om thuis in te loungen!D&M Dancewear.. levert door heel Europa.

€ 44,95*
WARM UP BOOTIE BLUE BLOCH IM009
Heerlijke warm-up booties van Bloch.Heerlijk om te dragen en zelfs over je balletschoentjes. (beschermt je balletschoenen)Heel veel gebruikt tijden warm-up of tussen je lessen in.super handig om naar de dansles te komen of na de les lekker snel aantrekken en naar huis.De polyester voering zorgt ervoor dat ze lekker warm zijn en hebben een speciale demping in de hiel.Ze houden je spieren lekker warm.Ook een geweldige pantoffel om thuis in te loungen!D&M Dancewear.. levert door heel Europa.

€ 44,95*
WARM UP BOOTIE FLUOR PINK BLOCH IM009
Heerlijk om te dragen en zelfs over je balletschoentjes. (beschermt je balletschoenen) Heel veel gebruikt tijden warm-up of tussen je lessen in.Super handig om naar de dansles te komen of na de les lekker snel aantrekken en naar huis.De polyester voering zorgt ervoor dat ze lekker warm zijn en hebben een speciale demping in de hiel.Ze houden je spieren lekker warm.Ook een geweldige pantoffel om thuis in te loungen!D&M Dancewear.. levert door heel Europa.

€ 44,95*
MULT FUNCTIONELE WARM UP BOOTIE BLOCH IM019
Heerlijk om te dragen en zelfs over je balletschoentjes. (beschermt je balletschoenen)Heel veel gebruikt tijden warm-up of tussen je lessen in.super handig om naar de dansles te komen of na de les lekker snel aantrekken en naar huis.De Voorgevormde buitenzool is voor indoor en outdoor.Je kunt deze dus ook op je jeans of joggingbroek dragen.Het voetbed van schuim zorgen voor een goede demping en de booties lopen hierdoor super. De nieuwe bungee-toggle aan de bovenkant zorgt  voor een perfecte pasvorm. D&M Dancewear levert door heel Europa.

€ 49,95*