VAKANTIE / HOLLIDAY

Van 7 t/m 28 augustus genieten wij van onze jaarlijkse vakantie.
Bestellingen worden vanaf 29/8 verwerkt.

From august 7th until August 28th D&M will be closed due to the holidays . From August 29th we are back as usual.
BALLETPAKJES
Filter
PAPILLON 3 KWART BLACK - PK4060
Dit dans pakje met ronde hals en driekwart mouwen is ideaal voor de dansles, schoolgym of turnen. Het materiaal van de PK4060 bestaat uit polyamide, wat zorgt voor een fijn draagcomfort en na inspanning voelt de stof snel weer droog en behaaglijk aan.D&M Dancewear levert door heel Europa!

€ 19,95*
PAPILLON 3 KWART PINK - PK4060
Dit dans pakje met ronde hals en driekwart mouwen is ideaal voor de dansles, schoolgym of turnen.Het materiaal van de PK4060 bestaat uit polyamide, wat zorgt voor een fijn draagcomfort en na inspanning voelt de stof snel weer droog en behaaglijk aan.D&M Dancewear levert door heel Europa!

€ 19,95*
PAPILLON BASIS BLACK - 12PK4211
Dit Papillon basis balletpakje wordt gekenmerkt door de strakke voorkant en aan de achterkant een stijlvolle pinch. De stof bestaat uit katoen met lycra, wat erg comfortabel aanvoelt op de huid.D&M Dancewear levert door heel Europa!

€ 21,95*
PAPILLON KORTE MOUW - PK4021
Dit comfortabele balletpakje met korte mouw is ideaal als je een basic item zoekt. Mooi in combinatie met een los rokje of broekje. Zowel de hals als de rug heeft een rond model en de schouders zijn bedekt dankzij een kort t-shit mouwtje. Materiaal : Katoen/lycra D&M Dancewear levert door heel Europa!

€ 21,95*
PAPILLON BASIS PINK - 12PK4211
Dit Papillon balletpakje wordt gekenmerkt door de strakke voorkant en met een V aan de achterkant met vlak daaronder een stijlvolle pinch. De stof bestaat uit katoen met lycra, wat erg comfortabel aanvoelt op de huid.D&M Dancewear levert door heel Europa!

€ 21,95*
BALLETPAKJE WHITE
Comfortabel wit danspakje met t-shirt mouwtje.Gemaakt van zacht katoen.

€ 23,95*
BASIC SPAGHETTI - WHITE
Luxe basis balletpakje met spaghetti bandjes van Capezio. Schijnt niet door door dubbel gevoerde voorkant. Katoen / Lycra 

€ 24,95*
PAPILLON ROUCHE - PK4044
Een leuk Papillon balletpakje met t-shirt mouwtjes. het soepele materiaal geeft de armen alle vrijheid om goed te kunnen bewegen. Dit model heeft een korte voile rouche wat het balletpakje extra sierlijk en stijlvol maakt. Zowel de hals als de rug is rond.Materiaal: katoen/ lycra.D&M Dancewear levert door heel Europa!

€ 24,95*
BALLETPAKJE BLUE
Blauw basis balletpakje met t-shirt mouwtje.

€ 29,95*
PAPILLON SPARKLE BLACK - 12PK4051
Dit balletpakje van Papillon valt meteen op dankzij het rokje die aan het pakje zit. Het balletpakje is gemaakt van katoen en het rokje van sierlijke voile, waardoor dit model zeer comfortabel aanvoelt en zacht is op de huid. De glitters maken dit pakje natuurlijk nog mooier. Wie wil dit nu niet aan naar de dansles?D&M Dancewear levert door heel Europa!

€ 29,95*
PAPILLON SPARKLE PINK - 12PK4051
Dit balletpakje van Papillon valt meteen op dankzij het rokje die aan het pakje zit.Het balletpakje is gemaakt van katoen en het rokje van sierlijke voile, waardoor dit model zeer comfortabel aanvoelt en zacht is op de huid. De glitters maken dit pakje natuurlijk nog mooier.Wie wil dit nu niet aan naar de dansles?D&M Dancewear levert door heel Europa!

€ 29,95*
PAPILLON BASIS - PK4005
Dit balletpakje met pinch vormt samen met de spaghettibandjes een stijlvol en een elegant model. Het materiaal bestaat uit supplex. Supplex staat bekend om haar ademende kwaliteit stof in combinatie met stretch, waardoor dit balletpakje van Papillon zich mooi rondom het lichaam laat vormen.D&M Dancewear levert door heel Europa!

€ 31,95*
PAPILLON PK4015
Mooi basispakje van Papillon. Materiaal: Supplex- Krimp niet- Verkleurt niet- Droogt snel D&M Dancewear levert door heel Europa!

€ 31,95*