TIGHT - PANTY

Filter
PAPILLON VOETLOOS - PA6011
Deze voetloze panty van Papillon heeft een lengte tot na de kuit en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De zachte microvezel panty is speciaal gemaakt voor dansen en is zodoende extra stevig en duurzaam. Door de hoge taille blijft de panty goed zitten en kleedt hij mooi af. D&M Dancewear levert door heel Europa!

€ 10,95*
CONVERTIBLE TIGHT.
Deze convertible balletpanty ziet er uit als een balletpanty met voet, met het verschil dat de convertible balletmaillot een gat onder de voet heeft. Perfect om te wisselen tussen verschillende dansstijlen. Maar ook voor in je spitzen. Ook super handig om over je spitzen beschermers te trekken Dus nooit meer 2 soorten balletpanty's in je tas.

€ 13,95*
CONVERTIBLE TIGHT - BLACK
 Convertible Tight, kan zowel met voet als zonder voet worden gedragen. Deze balletpanty is stevig en duurzaam en blijft goed zitten door het hoge model. Deze panty  is in verschillende kleuren verkrijgbaar en is een ideaal basis kledingstuk voor dansers.D&M Dancewear levert door heel Europa!

€ 13,95*
TIGHT
Deze panty is uitstekend geschikt om te dragen tijdens het dansen, door de flexibiliteit en de duurzame stof. De taille van dit model is vrij hoog, waardoor deze goed blijft zitten. Ook heeft deze panty een voetje.*Panty’s mogen alleen geretourneerd of geruild worden wanneer de verpakking ongeopend is.D&M Dancewear levert door heel Europa!

€ 13,95*
CONVERTABLE TIGHT | NUDE
Premium convertable tight - Nude Huidskleurige panty, wordt veel gebruikt voor ballet, modern, musical en kunstschaatsen . Ook een ideale panty voor garde dans en marjorette. D&M Dancewear levert door heet Europa! 

€ 13,95*
FISHNET PRO | BLACK
Professionele fishnet/ netpanty voor show en dans.Gemaakt van versterkt mesh, zonder naden. Deze tight is voorzien van een zachte en extra dunne zool dat voorkomt glijden in je dansschoenen en garandeert optimale comfort!  Verkrijgbaar in 3 kleuren; Black Toffe Tan D&M Dancewear leverdoor heel Europa! 

€ 22,95*
FISHNET PRO | TAN
Professionele fishnet/ netpanty voor show en dans.Gemaakt van versterkt mesh, zonder naden. Deze netpanty is voorzien van een zachte en extra dunne zool dat voorkomt glijden in je dansschoenen en garandeert optimale comfort! Verkrijgbaar in 3 kleuren;BlackToffeTanD&M Dancewear leverdoor heel Europa! 

€ 22,95*
FISHNET PRO | TOFFE
Professionele fishnet/ netpanty voor show en dans.Gemaakt van versterkt mesh, zonder naden. Deze tight is voorzien van een zachte en extra dunne zool dat voorkomt glijden in je dansschoenen en garandeert optimale comfort! Verkrijgbaar in 3 kleuren;BlackToffeeTanD&M Dancewear leverdoor heel Europa! 

€ 22,95*