Body Action Goes en D&M Dancewear werken al jaren samen.
Naast dat je de merchandise 24/7 online kunt bestellen, komt D&M Dancewear regelmatig bij ons op locatie.
Je hebt dan de gelegenheid om te passen en te bestellen.
Pasmomenten worden op tijd aangegeven.

Inmiddels hebben we samen een heel mooie collectie opgebouwd en staan er bij iedere training of optreden goed op. 
Alle kleding is ook voor onze jongens te bestellen... geef dan even aan dat je een zilverkleurig logo op je kleding nodig hebt.
Wanneer je vragen over kleding en schoenen hebt, stuur je een mailtje naar info@dansschoenen.org

BODY ACTION GOES

Filter
SILICONEN BANDJE BODY ACTION GOES
Heel leuk bandje, dat je zowel op je dansoutfit kan dragen, maar zeker ook heel cool is om 't casual te dragen.Te verkrijgen in Fuchsia en Zwart.D&M Dancewear... Droom van iedere Danser...

€ 2,95*
MONDKAPJE BODY ACTION GOES
Dit mondkapje draagt heel prettig.Het heeft een heel fijne pasvorm en is voorzien van een neusklem.Zo kun je hem wat strakker op je neus zeten en is heel handig tijdens het dansen.Uiteraard voorzien van het Body Action Goes logo en 't maak je outfit helemaal af.... D&M Dancewear.. Droom van iedere Danser..

€ 8,95*
BIDON BODY ACTION GOES
Deze bidon heeft een naamblok.Schrijf je naam met een watervaste stift in de naamblok en je weet altijd welke bidon van jou is.D&M Dancewear.. Droom van iedere Danser..

€ 8,95*
%
LOGO KOUSEN BODY ACTION GOES
Super stoere danskousen voor van Body Action Logo.D&M Dancewear.. Droom van iedere danser..

€ 10,00* Adviesprijs is € 14,95* (33.11% bespaard)
BEANIE BODY ACTION GOES
Stoere beanie voorzien van logo.Te bestellen met fuchsia of silver opdruk.D&M Dancewear.. Droom van iedere danser..

€ 15,00*
SJAAL BODY ACTION GOES
Deze sjaal is niet alleen lekker warm, maar laat ook zien dat je een echte fan bent van Body Action.D&M Dancewear.. Droom van iedere Danser..

€ 15,00*
KNIEBESCHERMER RUMPF 215
Dit is een veel verkocht model.Deze kniebeschermers hebben een heel fijne pasvorm en dragen heel prettig.Ze zijn ruim gepolsterd en hierdoor zijn ze lekker zacht en geven je knieën voldoende bescherming. ca. 26 - 28 cm = XSca. 28 - 30 cm = Sca. 30 - 34 cm = Mca. 34 - 38 cm = Lca. 38 - 40 cm = XLD&M Dancewear levert door heel Europa.

€ 16,95*
VOETJES UNDEEZ BODY ACTION GOES
Voor deze voetjes geef je gewoon je schoenmaat op.D&M Dancewear.. Droom van iedere Danser.

€ 17,95*
BODY ACTION GOES T-SHIRT
Body Action Goes t -Shirt T-shirt is voorzien van Body Action Logo's.D&M Dancewear... Droom van Iedere Danser.

€ 18,95*
LONGSLEEVE BODY ACTION GOES
BODY ACTION GOES  LONGSLEEVED&M Dancewear... Droom van Iedere Danser

€ 24,95*
%
KNEE PANT LAAG KRUIS BODY ACTION GOES
Deze stoere dansboek draagt heel prettig.Door het lage kruis heb je veel bewegingsvrijheid en ziet het er heel stoer uit.Deze broek wordt lekker ruim genomen en is voorzien van Body Action Goes logo.D&M Dancewear... Droom van iedere Danser.

€ 24,95* Adviesprijs is € 35,00* (28.71% bespaard)
BASIS SHORT BODY ACTION GOES
Short  is van Supllex. Supplex is een ademend, kreukvrij materiaal.Grote voordeel is dat 't niet verkleurt en er tijdens een voorstelling allemaal dezelfde kleuren staan.Heb je ook een top nodig ?  bestel dan de set en profiteer van de korting !D&M Dancewear.. Droom van iedere Danser...

€ 27,95*
TANK TOP BODY ACTION GOES
Top is van Supllex. Supplex is een ademend, kreukvrij materiaal.Grote voordeel is dat 't niet verkleurt en er tijdens een voorstelling allemaal dezelfde kleuren staan.D&M Dancewear.. Droom van Iedere Danser...

€ 27,95*
DANCE BAG NAAM EN LOGO
Deze stoere tas is voorzien van je eigen naam en het Body Action Logo.Hij is niet alleen cool om mee naar de dansles te nemen maar ook super om bijvoorbeeld mee naar school te nemen..Als je de bestelling hebt gedaan, mail ons dan even de naam wat op de tas moet komen te staan.(info@dansschoenen.org)D&M Dancewear.. Droom van iedere Danser..

€ 29,95*
DEMO LONGSLEEVE BODY ACTION GOES
BODY ACTION GOES DEMO LONGSLEEVELongsleeve is voorzien van Body Action Goes Logo's.Zit je in 't Demo team dan zou je deze moeten bestellen.D&M Dancewear... Droom van Iedere Danser

€ 29,95*
JOGGINGBROEK BODY ACTION GOES
Deze joggingbroek heeft een fijne pasvorm.Hel fijn om te dansen, maar zeker ook om over je danskleding aan te doen als je van huis uit vertrekt.Uiteraard is deze joggingbroek voorzien van het Body Action Goes logo.Broek wordt aak gecombineerd met het vest of de hoodie.

€ 34,95*
BODY ACTION GOES LEGGING
Body Action Goes Legging heeft een perfecte pasvorm.Ze worden speciaal gemaakt en dragen geweldig.Wij adviseren om tijdens het dansen ook de kniebeschermers over je legging te dragen.D&M Dancewear... Droom van iedere Danser.

€ 39,95*
LOGO NAAM BAG
Deze sporttas word geleverd met je naam en Body action logo.Super handig voor  je danskleding of als weekend tas als je naar het Body Action kamp gaat.Je eigen naam staat uiteraard ook op de tas.... hoe cool is dat en je tas is altijd snel te vinden.Als je de bestelling hebt gedaan, mail ons dan even de naam wat op de tas moet komen te staan.(info@dansschoenen.org)D&M Dancewear... Droom van iedere Danser...

€ 39,95*
BASIS TOP BODY ACTION GOES
Deze basis top is voorzien van ''t Body Action Goes Logo.Top is van Supllex.Supplex is een ademend, kreukvrij materiaal.Grote voordeel is dat 't niet verkleurt en er tijdens een voorstelling allemaal dezelfde kleuren staan.Heb je ook een broekje nodig, bestel dan de set en profiteer van de korting.D&M Dancewear.. Droom van iedere Danser...

€ 29,95*
BODY ACTION GOES HOODIE FUCHSIA
Body Action Goes hoodie.Hoodie is voorzien van Body Action Logo's.De basis hoodie wordt gebruikt bij de meeste buiten activiteiten en tijden onze jaarlijkse kampen.D&M Dancewear... Droom van Iedere Danser.

€ 39,95*
%
KLEDINGSET DEMO BODYACTION GOES
Deze set bestaant uit de hangbroek met laag kruis en de longsleeve Demo.D&M Dancewear.. Droom van iedere danser...

€ 49,95* Adviesprijs is € 69,95* (28.59% bespaard)
BODY ACTION GOES VEST
Body Action Goes vest is voorzien van Logo's.Ook te combineren met de Body Action Goes Joggingbroek.D&M Dancewear.. Droom van Iedere Danser.

€ 49,95*
BASIS SET BODY ACTION GOES
Deze basis top en short zijn voorzien van ''t Body Action Goes Logo.kleding is van Supllex.Supplex is een ademend, kreukvrij materiaal.Grote voordeel is dat 't niet verkleurt en er tijdens een voorstelling allemaal dezelfde kleuren staan.D&M Dancewear.. Droom van iedere Danser...

€ 55,40*
BOMBER JACK BODY ACTION GOES
Lekker warm, water en winddicht.   (capuchon in de kraag) Voorzien van Body Action Goes logo.D&M Dancewear.. Droom van iedere Danser.

€ 59,95*
Loading…
Loading the web debug toolbar…
Attempt #