Wanneer je voor een evenement, voorstelling of tijdelijk een balletbarre nodig hebt, kun je deze bij D&M Dancewear huren.

Inmiddels hebben al heel wat gerenommeerde bedrijven gebruik gemaakt van deze service.
Te denken valt aan theaters, televisie producenten en nog veel meer.Deze barres staan dan ook vaker te schitteren in een bekende televisie programma's.

Maar ook als je tijdelijk een balletbarre thuis nodig hebt of voor een schoolopdracht kun je gebruik maken van onze service.

Heb jij ook interesse in 't huren van een balletbarre, neem dan geheel vrijblijvend contact op en wij maken je een passend voorstel.

D&M Dancewear levert door heel Europa.BALLETBARRE DANCEBARRE HUREN

Filter

LOTTE FREESTANDING PORTABLE BALLETBARRE VERHUUR
Deze mooie en veelzijdige balletbarre wordt heel veel verhuurd.De barre is in hoogte verstelbaar en in diverse lengtes te verkrijgen.De barre is oneindig te koppelen.Laat ons weten na welke maat je op zoek bent en wij maken je geheel vrijblijvend een passend voorstel.D&M Dancewear levert door heel Europa.

Prijs op aanvraag

HUUR EEN FREESTANDING PORTABLE BALLETBARRE
Deze mooie en veelzijdige balletbarre wordt heel veel verhuurd.De barre is in hoogte verstelbaar en in diverse lengtes te verkrijgen.De barre is oneindig te koppelen.Laat ons weten na welke maat je op zoek bent en wij maken je geheel vrijblijvend een passend voorstel. D&M Dancewear levert door heel Europa.

Prijs op aanvraag