Wanneer je voor een evenement, voorstelling of tijdelijk een balletbarre nodig hebt, kun je deze bij D&M Dancewear huren.

Inmiddels hebben al heel wat gerenommeerde bedrijven gebruik gemaakt van deze service.
Te denken valt aan theaters, televisie producenten en nog veel meer.Deze barres staan dan ook vaker te schitteren in een bekende televisie programma's.

Maar ook als je tijdelijk een balletbarre thuis nodig hebt of voor een schoolopdracht kun je gebruik maken van onze service.

Heb jij ook interesse in 't huren van een balletbarre, neem dan geheel vrijblijvend contact op en wij maken je een passend voorstel.

D&M Dancewear levert door heel Europa.BALLETBARRE DANCEBARRE HUREN
Filter
HUUR EEN FREESTANDING PORTABLE BALLETBARRE
Deze mooie en veelzijdige balletbarre wordt heel veel verhuurd.De barre is in hoogte verstelbaar en in diverse lengtes te verkrijgen.De barre is oneindig te koppelen.Laat ons weten na welke maat je op zoek bent en wij maken je geheel vrijblijvend een passend voorstel. D&M Dancewear levert door heel Europa.

€ 0,00*
LOTTE FREESTANDING PORTABLE BALLETBARRE VERHUUR
Deze mooie en veelzijdige balletbarre wordt heel veel verhuurd.De barre is in hoogte verstelbaar en in diverse lengtes te verkrijgen.De barre is oneindig te koppelen.Laat ons weten na welke maat je op zoek bent en wij maken je geheel vrijblijvend een passend voorstel.D&M Dancewear levert door heel Europa.

€ 0,00*
DANSVLOER TE HUUR
Deze Dans- mat is de oplossing voor mee te nemen op locatie en je evenement compleet te maken.De mat  zorgt voor een goede demping en stabiliteit voor het perfect uitoefenen van je oefeningen.De mat is gemaakt van twee zachte antislip lagen van PVC en voelt dan ook heel comfortabel aan.Deze Dans mat is voor meerdere dansstijlen te gebruiken. (ballet, Hip Hop, modern jazz en zelfs tap)De Dans mat bestaat uit 2 kleuren, (zwart en grijs) en is aan beide kante te gebruiken.We raden je aan de mate regelmatig te draaien (wisselen van kleur) zodat slijtage geminimaliseerd wordt.de mat is verkrijgbaar in drie maten, zodat je onder andere kunt werken met balletbarren van verschillende afmetingen.2m* 1m 2m * 1.5m 2m* 2mD&M Dancewear levert door heel Europa

€ 0,00*