GARDE - MAJORETTE

Filter
GARDE IN-OUTDOOR RUBBER FULL ZOOL 4120 BLACK
Gardestiefel 4120  Is een leren gardeschoen voorzien van een full-zool gummi zool. (ANTI-SLIP)Door deze gummi zool is deze extra sterk en ook buiten te dragen.Veel verkocht voor Gardedans, majorette, carnaval en meer....Verkrijgbaar in wit en zwart.Maten 27 t/m 46D&M Dancewear heeft voor groepen & verenigingen speciale condities.voor meer info : info@dansschoenen.orgD&M dancewear levert door heel Europa!

€ 69,95*
GARDE IN/OUTDOOR FULL-SOLE - 4120
Gardestiefel 4120  Is een leren gardeschoen voorzien van een full-zool gummi zool.Door deze gummi zool is deze extra sterk en ook buiten te dragen.Veel verkocht voor Gardedans, majorette, carnaval en meer....Verkrijgbaar in wit en zwart.Maten 27 t/m 46D&M Dancewear heeft voor groepen & verenigingen  speciale condities.voor meer info : info@dansschoenen.orgD&M Dancewear levert door heel Europa!

€ 69,95*
GARDESTIEFEL SPLIT - 4125
Deze garde dansschoen "Hit II" biedt de garde danser optimale ondersteuning en een hoge mate van flexibiliteit bij het dansen, dankzij de snit van deze dansschoen die de voet vooral in het enkelgebied ondersteunt. Het bovenmateriaal van deze enkellaars is gemaakt van hoogwaardige leer.De split-zool is gemaakt van een slipvaste rubberen materiaal zorgen voor een perfecte balans tussen flexibiliteit, steun en draagcomfort.Oppervlakte materiaal: leerGespleten rubberen zool (antislip)10 gaats vetersluitingSchachthoogte ca. 14 cm (gemeten maat 38)Verkrijgbaar in wit en zwartGarde dansschoenen ook verkrijgbaar voor groepen. Voor meer informatie neem gerust contact op info@dansschoenen.org D&M Dancewear levert door heel Europa!

€ 79,95*
DANSLAARS WIT MET HAAKJES
Deze mooie danslaars is voorzien van haakjes.Het is een leren danslaars en een rubber zool.De hoogte is ongeveer 27 cm.Hak hoogte ongeveer 3.5 cm.D&M Dancewear levert door heel Europa,

€ 129,95*
DANSLAARS ZWART MET HAAKJES
Deze mooie danslaars is voorzien van haakjes. Het is een leren danslaars en een rubber zool. De hoogte is ongeveer 27 cm. Hak hoogte ongeveer 3.5 cm.  D&M Dancewear levert door heel Europa,

€ 129,95*
LINDA WHITE - 8930
De nieuwe Rumpf danslaars Linda is precies de juiste laars voor straatparades of voor het grote theaterpodium. Het bovenwerk is gemaakt van zacht leer. De korte schachthoogte met 14 oogjes vergemakkelijkt het aan- en uittrekken. Als zool wordt een antislip rubberen zool gebruikt. De 4 cm hoge en sterke hak zorgt voor voldoende stabiliteit en steun bij het springen.Producteigenschap:Oppervlakte materiaal: leerAntislip rubberen zoolVetersluiting bestaande uit 14 oogjesHakhoogte ca. 4,0 cmD&M Dancewear heeft voor groepen & verenigingen gelde speciale condities.voor meer info : info@dansschoenen.orgD&M dancewear levert door heel Europa!

€ 149,95*
LINDA BLCK -8930
De nieuwe Rumpf danslaars Linda is precies de juiste laars voor straatparades of voor het grote theaterpodium.Het bovenwerk is gemaakt van zacht leer. De korte schachthoogte met 14 oogjes vergemakkelijkt het aan- en uittrekken. Als zool wordt een antislip rubberen zool gebruikt. De 4 cm hoge en sterke hak zorgt voor voldoende stabiliteit en steun bij het springen.Producteigenschap:Materiaal: leerAntislip rubberen zoolHakhoogte ca. 4,0 cmD&M Dancewear heeft voor groepen & verenigingen gelde speciale condities.voor meer info : info@dansschoenen.orgD&M dancewear levert door heel Europa!

€ 149,95*
%
GARDE LAARS LOLA - 8910
De Lola garde laars met de kenmerkende haakvetersluiting is gemaakt van zacht leer, wat de voet een goede grip geeft en is comfortabel. De antislip rubberen zool doet het zowel op het podium als outdoor goed en tegelijkertijd is de Lola een echte blikvanger!Verkrijgbaar in Wit - Rood - ZwartEigenschappen:Leer, rubberen zoolHak 4 cm

€ 249,95* Adviesprijs is € 269,95* (7.41% bespaard)