GARDE DANS

Filter
GARDE IN-OUTDOOR RUBBER FULL ZOOL 4120 BLACK
Gardestiefel 4120  Is een leren gardeschoen voorzien van een full-zool gummi zool. (ANTI-SLIP)Door deze gummi zool is deze extra sterk en ook buiten te dragen.Veel verkocht voor Gardedans, majorette, carnaval en meer....Verkrijgbaar in wit en zwart.Maten 27 t/m 46D&M Dancewear heeft voor groepen & verenigingen speciale condities.voor meer info : info@dansschoenen.orgD&M dancewear levert door heel Europa!

€ 69,95*
GARDE IN/OUTDOOR FULL-SOLE - 4120
Gardestiefel 4120  Is een leren gardeschoen voorzien van een full-zool gummi zool.Door deze gummi zool is deze extra sterk en ook buiten te dragen.Veel verkocht voor Gardedans, majorette, carnaval en meer....Verkrijgbaar in wit en zwart.Maten 27 t/m 46D&M Dancewear heeft voor groepen & verenigingen  speciale condities.voor meer info : info@dansschoenen.orgD&M Dancewear levert door heel Europa!

€ 69,95*
GARDESTIEFEL SPLIT - 4125
Deze garde dansschoen "Hit II" biedt de garde danser optimale ondersteuning en een hoge mate van flexibiliteit bij het dansen, dankzij de snit van deze dansschoen die de voet vooral in het enkelgebied ondersteunt. Het bovenmateriaal van deze enkellaars is gemaakt van hoogwaardige leer.De split-zool is gemaakt van een slipvaste rubberen materiaal zorgen voor een perfecte balans tussen flexibiliteit, steun en draagcomfort.Oppervlakte materiaal: leerGespleten rubberen zool (antislip)10 gaats vetersluitingSchachthoogte ca. 14 cm (gemeten maat 38)Verkrijgbaar in wit en zwartGarde dansschoenen ook verkrijgbaar voor groepen. Voor meer informatie neem gerust contact op info@dansschoenen.org D&M Dancewear levert door heel Europa!

€ 79,95*