Stoer, elegant, temperamentvol, klassiek of juist modern: bij Dansatelier Maastricht kun je op allerlei manieren leren dansen en bewegen op muziek.

Of je nu een jaarcursus of een workshop volgt, aandacht, plezier en kwaliteit staan voorop.
Jong & oud, beginnend of gevorderd, iedereen is welkom om te komen dansen bij Dansatelier Maastricht, de dansschool van Maastricht !

Er wordt lesgegeven in de disciplines : Peuter- en kleuterdans, Tap, Ballet, Modern, Jazz, Flamenco, Hip Hop, Special needs, Move and connect

DANSATELIER MAASTRICHT


Filter
DANSATELIER MAASTRICHT | TOTEBAG
Super leuke DansAtelier totebag voor al je dansspullen!  D&M Dancewear.. droom van iedere Danser !

€ 12,95*
CONVERTIBLE TIGHT.
Deze convertible balletpanty ziet er uit als een balletpanty met voet, met het verschil dat de convertible balletmaillot een gat onder de voet heeft. Perfect om te wisselen tussen verschillende dansstijlen. Maar ook voor in je spitzen. Ook super handig om over je spitzen beschermers te trekken Dus nooit meer 2 soorten balletpanty's in je tas.

€ 13,95*
CONVERTIBLE TIGHT - BLACK
 Convertible Tight, kan zowel met voet als zonder voet worden gedragen. Deze balletpanty is stevig en duurzaam en blijft goed zitten door het hoge model. Deze panty  is in verschillende kleuren verkrijgbaar en is een ideaal basis kledingstuk voor dansers.D&M Dancewear levert door heel Europa!

€ 13,95*
FOOTUNDEEZ - NUDE
Capezio FootUndeez, een must have voor elke moderne danser. Deze voetjes in huidskleur zorgen voor een fijn contact met de  vloer, de suede pads zorgen voor zowel extra grip als draaicomfort. •Ademend nylon•Elastisch zacht materiaal• Suède patchesMaten:XS (schoenmaten 29/30/31/32)S (schoenmaten 33/34/35/36)M (schoenmaten 36/37/38/39)L (schoenmaten 40/41/42/43)XL (schoenmaten 43/44/45)D&M Dancewear levert door heel europa.

€ 17,95*
DANSATELIER MAASTRICHT | T-SHIRT WHITE/BLACK
T-shirt voorzien van 2 Dansatelier Maastricht logo's.Fijne pasvorm en draagt heel lekker.

€ 18,95*
DANSATELIER MAASTRICHT | T-SHIRT BLACK
  T-shirt voorzien van 2 Dansatelier Maastricht logo's.   Fijne pasvorm en draagt heel lekker.

€ 18,95*
WRAP SKIRT BLACK
Deze doorschijnende wikkelrok  is wat langer en reikt ongeveer tot aan de knieën. Het rokje is gemaakt van polyamide en staat in de danswereld bekend als voile. Dit elegante rokje laat zich gemakkelijk combineren met bijvoorbeeld een basis of fashion balletpakje.D&M Dancewear levert door heel Europa!

€ 21,95*
BASIS PAKJE 8+ BLACK
Balletpakje Dansatelier Maastricht  Voor de Balletgoepen vanaf 8 jaar

€ 24,95*
SO DANCA SD16 - ZWART
So Danca SD16 is een fijne soepele canvas balletschoen met lederen splitzool.Deze balletschoenen zijn voorzien van een elastisch boord en gekruiste elastieken over de wreef. Nooit meer bandjes naaien en uitstekende elastiekjes en lintjes!Deze worden ook heel vaak verkocht als jazz schoentjesVerkrijgbaar in kleuren Roze en Zwart. LET OP! Deze balletschoen valt 2 maten kleiner uit. D&M Dancewear Levert door heel Europa

€ 27,95*
SO DANCA SD16 - ROZE
So Danca SD16 is een fijne soepele canvas balletschoen met lederen splitzool.Deze balletschoenen zijn voorzien van een elastisch boord en gekruiste elastieken over de wreef. Nooit meer bandjes naaien en uitstekende elastiekjes en lintjes!Verkrijgbaar in kleuren Roze en Zwart. LET OP! Deze balletschoen valt 2 maten kleiner uit. D&M Dancewear Levert door heel Europa!

€ 27,95*
DANSATELIER MAASTRICHT | SHORT
Short  is van Supllex.Supplex is een ademend, kreukvrij materiaal.Grote voordeel is dat 't niet verkleurt en er tijdens een voorstelling allemaal dezelfde kleuren staan.D&M Dancewear.. Droom van iedere Danser.

€ 27,95*
Basis pakje 6+ | White DANSATELIER
Basis pakje | White DANSATELIERVoor alle balletgroepen 6+

€ 29,95*
PAPILLON PK4015
Mooi basispakje van Papillon. Materiaal: Supplex- Krimp niet- Verkleurt niet- Droogt snel D&M Dancewear levert door heel Europa!

€ 31,95*
PAPPILON BASIC - PA4015
Mooi basis pakje van Papillon. Pinched front. Cotton - Supplex Krimpt niet, Verkleurt niet en droogt snel. D&M Dancewear levert door heel Europa!

€ 37,95*
DANSATELIER MAASTRICHT | HOODIE BLACK
Heerlijke Hoodie om in te dansen of lekker casual te dragen.D&M Dancewear.. Droom van iedere Danser !

€ 39,95*