DANCE SOCKS

Filter
%
#DANCE SOCKS
Papillon #DANCE hoge kousen. Super hip, Super stoer!

€ 7,95* Adviesprijs is € 14,95* (46.82% bespaard)
RUMPF SOCKS - BLCK
Deze geweldige technische dans grip sokken van Rumpf zijn ontwikkeld voor de danssport. Elke dag werken dansers aan hun performance en deze sok heeft een ondersteunend effect. De grip onder de hiel en de geslaagde materiaalmix zorgen voor stabiliteit, ook bij het springen.Bovendien zorgt het hoge aandeel elastaan ​​voor een exacte pasvorm en blijft de kous waar hij hoort. Bovendien voorkomen de gegolfde griplijnen onder de bal van de voet wegglijden.Deze sok kan niet alleen gebruikt worden in dans, maar ook in yogalessen. De voeten blijven warm en schuiven op de mat wordt voorkomen.90% Nylon 10% Elasthaan

€ 17,95*
RUMPF SOCKS - NUDE
Deze geweldige technische dans grip sokken van Rumpf zijn ontwikkeld voor de danssport. Elke dag werken dansers aan hun performance en deze sok heeft een ondersteunend effect. De grip onder de hiel en de geslaagde materiaalmix zorgen voor stabiliteit, ook bij het springen.Bovendien zorgt het hoge aandeel elastaan ​​voor een exacte pasvorm en blijft de kous waar hij hoort. Bovendien voorkomen de gegolfde griplijnen onder de bal van de voet wegglijden.Deze sok kan niet alleen gebruikt worden in dans, maar ook in yogalessen. De voeten blijven warm en schuiven op de mat wordt voorkomen.90% Nylon 10% Elasthaan

€ 17,95*
BLOCH SOX™ - Nude
Original BLOCH SOX™ Speciaal ontworpen voor dansers! Deze Bloch Sox geven extra support en stabiliteit voor perfecte draaien en sprongen. Twee anti slip lijnen onder de voorvoet achter de spin-spot en vijf lijnen onder de hiel.Deze lijnen zijn strategisch geplaatst om de danser te helpen om stabiel te draaien en controle te behouden tijdens het dansen.   De Spin-spot onder de Bloch Sox zijn ontworpen om perfect te draaien. Extra Demping onder de sox om botten en spieren te beschermen en klappen op te vangen.  De compressie heeft  de juiste verhouding in stretch en compressie voor een natuurlijke pasvorm.  Heerlijk om te dragen.  D&M Dancewear levert door heel Europa!

€ 22,95*
BLOCH SOX™ - BLACK
Original BLOCH SOX™Speciaal ontworpen voor dansers! Deze Bloch Sox geven extra support en stabiliteit voor perfecte draaien en sprongen.Twee anti slip lijnen onder de voorvoet achter de spin-spot en vijf lijnen onder de hiel.Deze lijnen zijn strategisch geplaatst om de danser te helpen om stabiel te draaien en controle te behouden tijdens het dansen.   De Spin-spot onder de Bloch Sox zijn ontworpen om perfect te draaien.Extra Demping onder de sox om botten en spieren te beschermen en klappen op te vangen. De compressie heeft  de juiste verhouding in stretch en compressie voor een natuurlijke pasvorm.  Heerlijk om te dragen.  D&M Dancewear levert door heel Europa!

€ 22,95*
BLOCH SOX™ - BROWN
Original BLOCH SOX™ Speciaal ontworpen voor dansers!Deze Bloch Sox geven extra support en stabiliteit voor perfecte draaien en sprongen.Twee anti slip lijnen onder de voorvoet achter de spin-spot en vijf lijnen onder de hiel, Deze lijnen zijn strategisch geplaatst om de danser te helpen om stabiel te draaien en controle te behouden tijdens het dansen.  De Spin-spot onder de Bloch Sox zijn ontworpen om perfect te draaien. Extra Demping onder de sox om botten en spieren te beschermen en klappen op te vangen. De compressie heeft  de juiste verhouding in stretch en compressie voor een natuurlijke pasvorm. Heerlijk om te dragen.D&M Dancewear levert door heel Europa! 

€ 22,95*