SALSA TRAINERS

Filter
PD001 SALSA WHITE
Deze geweldige dansschoenen van Portdance met zijn niet alleen een lust voor het oog maar zitten ook geweldig. Ze zijn gmaakt van heel sopel leer, dat zorgt voor een perfecte pasvorm. Je kunt ze zowel binnen als binnen als buiten gebruiken. D&M Dancewear levert door heel Europa...!.

€ 119,95*
PD001 SALSA LATIN
Deze geweldige dansschoenen van Portdance met zijn niet alleen een lust voor het oog maar zitten ook geweldig.Ze zijn gmaakt van heel sopel leer, dat zorgt voor een perfecte pasvorm.Je kunt ze zowel binnen als binnen als buiten gebruiken.D&M Dancewear levert door heel Europa...!.

€ 119,95*
PORTDANCE PD035
Mooi complete danssneakers. Deze sneakers kun je zowel voor in als outdoor gebruiken.Sneakers hebben een rubber split zool en draaien heel soepel.Heb je steunzolen, dan kun je de originele binnenzool eruit halen en vervangen door je eigen zolen.Uieraard kun je deze danssneakers ook in je vrije tijd dragen.D&M Dancewear levert door heel Europa !

€ 129,95*
PORTDANCE PD03 DANSSNEAKER
Portdance PD03Heel mooi afgewerkte sneaker.Verkocht voor alle soorten dans.Het is een echte favoriet onder de Salsa en de Latin dansers, maar ook bij Line dance en Countrydansers is hij heel bekend.De Portdance PD01 is voorzien van rubber splitsole en heeft een verstevigde contrefort waardoor hij veel steun geeft.Je kunt hem zowel voor in als outdoor gebruiken.D&M Dancewear levert door heel Europa.

€ 129,95*
PD035 LEATHER
Schoenen zijn gemaakt van heel soepel  leer en hebben hierdoor een perfecte pasvorm.Een genot om aan je voeten te hebben.Groot voordeel is dat de originele binnenzolen eruit kunnen en eventueel ook je steunzolen erin kunnen.Schoenen zijn zowel binnen als buiten te dragen en zo kun je ze ook lekker casual dragen. D&M Dancewear.. Droom van iedere Danser...!

€ 129,95*
PD STREET - WHITE
Portdance PD Pietro premium white.Schoenen zijn gemaakt van heel soepel  leer en hebben hierdoor een perfecte pasvorm.Een genot om aan je voeten te hebben.Groot voordeel is dat de originele binnenzolen eruit kunnen en eventueel ook je steunzolen erin kunnen.Schoenen zijn zowel binnen als buiten te dragen en zo kun je ze ook lekker casual dragen.D&M Dancewear levert door heel Europa! 

€ 129,95*
PORTDANCE PIETRO BRAGA
Deze Portdance trainee is de ideale dansschoen voor zowel binnen als buiten te trainen.Het soepele materiaal zit comfortabel aan de voet en doormiddel van de split-sole is de schoen lekker bewegelijk. De geïntegreerde draaicirkel in de zool zorgt ervoor dat draaien en twisten een eitje is! 

€ 129,95*
Loading…
Loading the web debug toolbar…
Attempt #