VAKANTIE / HOLLIDAY

Van 7 t/m 28 augustus genieten wij van onze jaarlijkse vakantie.
Bestellingen worden vanaf 29/8 verwerkt.

From august 7th until August 28th D&M will be closed due to the holidays . From August 29th we are back as usual.
Wanneer je op zoek ben naar nieuwe Dansneakers, dan ben je bij
D&M Dancewear aan het goede adres.
D&M Dancewear heeft een leuke collectie Dance-sneakers.

Wanneer je op zoek bent na danssneakers voor jezelf of voor een heel team, wij helpen je heel graag.

D&M Dancewear levert door heel Europa.

DANSNNEAKERS FULL SOLE

Filter
JAXS 310 DANSSNEAKER
Mooie  sneaker voorzien van een full-sole. Deze Jaxs danssneakers zijn voorzien van een goed verende tussenzool en worden veel verkocht vooro.a. Hip Hop, Breakdance, Jazz  en voor diverse andere dansen, fitness, aerobics of voor casual te dragen.Voor groepen en verenigingen hebben wij speciale prijzen.Voor meer info neem je geheel vrijblijvend contact met ons op.D&M Dancewear levert door heel Europa.

€ 59,95*
JAXS 310 DANSSNEAKER W
Mooie sneaker voorzien van een full-sole. Deze Jaxs danssneakers zijn voorzien van een goed verende tussenzool en worden veel verkocht vooro.a. Hip Hop, Breakdance, Jazz en voor diverse andere dansen, fitness, aerobics of voor casual te dragen.Voor groepen en verenigingen hebben wij speciale prijzen.Voor meer info neem je geheel vrijblijvend contact met ons op.D&M Dancewear, levert door heel Europa.

€ 59,95*
BLOCH S0929L
Danssneaker Alcyone S0929L van Bloch is comfortabel, licht en heeft een prachtig design.Deze sneakers zijn niet alleen voor te dansen maar ook heel veel verkocht om casual te dragen.Ze hebben een super pasvorm en zijn heel mooi afgewerkt.Leuke sneaker voor Urban, Zumba, Salsa Tango lessen maar ook als oefenschoen voor Latin Ballroom en meer!  D&M Dancewear levert door heel Europa !

€ 59,95*
BLOCH OMNIA S0926L BLCK
Deze nieuwe lifestyle sneaker van Bloch is superlicht, geheel ademend, stijvol en comfortabel.  Perfect voor onderweg naar de studio. Het zachte voetbed en de binnenzool zorgen voor een fantastisch gevoel. Ook veel verkocht om dagelijks op te lopen. D&M Dancewear levert door heel Europa !

€ 69,95*
BLOCH OMNIA S0926L BL/WH
Deze nieuwe lifestyle sneaker van Bloch is superlicht, geheel ademend, stijlvol en comfortabel. Perfect voor onderweg naar de studio. Het zachte voetbed en de binnenzool zorgen voor een fantastisch gevoel. Ook veel verkocht voor casual te dragen.D&M Dancewear levert door heel Europa !

€ 69,95*
%
RUMPF 1535 DANSSENAKER BL
De Rumpf 1535 danssneaker wordt heel veel verkocht voor te dansen maar ook voor casual te dragen. Het is een echte topper die heel stabiel is en super draait, een genot om om te dansen en hij staat super onder je jeans om er dagelijks mee te lopen. Ook veel verkocht aan teams. D&M Dancewear levert door heel Europa.

€ 79,95* Adviesprijs is € 99,95* (20.01% bespaard)
RUMPF TWIST 1660 BLACK
Rumpf 1660 sneaker voorzien van een Full sole Veel verkocht voor boogie-woogie, swing of rock’n roll. Geheel lederen schoen met een verende tussenzool. Een geweldige dansschoen, die ook als vrijetijdsschoen kan worden gedragen. D&M Dancewear levert door heel Europa.

€ 79,95*
%
RUMPF 1535 DANSSNEAKER
De Rumpf 1535 danssneaker wordt heel veel verkocht voor te dansen maar ook voor casual te dragen.Het is een echte topper die heel stabiel is en super draait, een genot om om te dansen en hij staat super onder je jeans om er dagelijks mee te lopen.Ook veel verkocht aan teams.D&M Dancewear levert door heel Europa.

€ 79,95* Adviesprijs is € 99,95* (20.01% bespaard)
RUMPF TWIST 1660 WHITE
Rumpf 1660  sneaker voorzien van een Full soleVeel verkocht voor boogie-woogie, swing of rock’n roll.Geheel lederen schoen met een verende tussenzool.Een geweldige dansschoen, die ook als vrijetijdsschoen kan worden gedragen.D&M Dancewear levert door heel Europa.

€ 79,95*