Wanneer je op zoek ben naar nieuwe Dansneakers, dan ben je bij
D&M Dancewear aan het goede adres.
D&M Dancewear heeft een leuke collectie Dance-sneakers.

Wanneer je op zoek bent na danssneakers voor jezelf of voor een heel team, wij helpen je heel graag.

D&M Dancewear levert door heel Europa.

DANSNNEAKERS FULL SOLE

Filter
JAXS 310 DANSSNEAKER W
Mooie sneaker voorzien van een full-sole. Deze Jaxs danssneakers zijn voorzien van een goed verende tussenzool en worden veel verkocht vooro.a. Hip Hop, Breakdance, Jazz en voor diverse andere dansen, fitness, aerobics of voor casual te dragen.Voor groepen en verenigingen hebben wij speciale prijzen.Voor meer info neem je geheel vrijblijvend contact met ons op.D&M Dancewear, levert door heel Europa.

€ 59,95*
JAXS 310 DANSSNEAKER
Mooie  sneaker voorzien van een full-sole. Deze Jaxs danssneakers zijn voorzien van een goed verende tussenzool en worden veel verkocht vooro.a. Hip Hop, Breakdance, Jazz  en voor diverse andere dansen, fitness, aerobics of voor casual te dragen.Voor groepen en verenigingen hebben wij speciale prijzen.Voor meer info neem je geheel vrijblijvend contact met ons op.D&M Dancewear levert door heel Europa.

€ 59,95*
BLOCH OMNIA S0926L BL/WH
Deze nieuwe lifestyle sneaker van Bloch is superlicht, geheel ademend, stijlvol en comfortabel. Perfect voor onderweg naar de studio. Het zachte voetbed en de binnenzool zorgen voor een fantastisch gevoel. Ook veel verkocht voor casual te dragen.D&M Dancewear levert door heel Europa !

€ 69,95*
BLOCH OMNIA S0926L BLCK
Deze nieuwe lifestyle sneaker van Bloch is superlicht, geheel ademend, stijvol en comfortabel.  Perfect voor onderweg naar de studio. Het zachte voetbed en de binnenzool zorgen voor een fantastisch gevoel. Ook veel verkocht om dagelijks op te lopen. D&M Dancewear levert door heel Europa !

€ 69,95*
RUMPF TWIST 1660 WHITE
Rumpf 1660  sneaker voorzien van een Full soleVeel verkocht voor boogie-woogie, swing of rock’n roll.Geheel lederen schoen met een verende tussenzool.Een geweldige dansschoen, die ook als vrijetijdsschoen kan worden gedragen.D&M Dancewear levert door heel Europa.

€ 79,95*
RUMPF TWIST 1660 BLACK
Rumpf 1660 sneaker voorzien van een Full sole Veel verkocht voor boogie-woogie, swing of rock’n roll. Geheel lederen schoen met een verende tussenzool. Een geweldige dansschoen, die ook als vrijetijdsschoen kan worden gedragen. D&M Dancewear levert door heel Europa.

€ 79,95*
%
RUMPF 1535 DANSSENAKER BL
De Rumpf 1535 danssneaker wordt heel veel verkocht voor te dansen maar ook voor casual te dragen. Het is een echte topper die heel stabiel is en super draait, een genot om om te dansen en hij staat super onder je jeans om er dagelijks mee te lopen. Ook veel verkocht aan teams. D&M Dancewear levert door heel Europa.

€ 89,95* Adviesprijs is € 99,95* (10.01% bespaard)
%
RUMPF 1535 DANSSNEAKER
De Rumpf 1535 danssneaker wordt heel veel verkocht voor te dansen maar ook voor casual te dragen.Het is een echte topper die heel stabiel is en super draait, een genot om om te dansen en hij staat super onder je jeans om er dagelijks mee te lopen.Ook veel verkocht aan teams.D&M Dancewear levert door heel Europa.

€ 89,95* Adviesprijs is € 99,95* (10.01% bespaard)
%
SAMMY BLACK
Deze Boogie-Woogie dansschoenen zijn de perfecte schoenen  voor boogie-woogie, rock 'n' roll & swing Deze stijlvolle dansschoenen hebben een doorlopende zool, een draaipunt en bieden de perfecte ondersteuning bij alle dansbewegingen.Ze zijn gemaakt van hoogwaardig leer en bieden daardoor een hoog draagcomfort.Ze zijn heel licht en geven veel steun.Inmiddels is deze danschoen ook al bekend onder de linedancers. D&M Dancewear levert door heel Europa !

€ 94,95* Adviesprijs is € 99,95* (5% bespaard)
%
SAMMY black/white
Deze Boogie-Woogie dansschoenen zijn de perfecte schoenen  voor boogie-woogie, rock 'n' roll & swing Deze stijlvolle dansschoenen hebben een doorlopende zool, een draaipunt en bieden de perfecte ondersteuning bij alle dansbewegingen.Ze zijn gemaakt van hoogwaardig leer en bieden daardoor een hoog draagcomfort. Ze zijn heel licht en geven veel steun.Inmiddels is deze danschoen ook al bekend onder de linedancers. D&M Dancewear levert door heel Europa !

€ 94,95* Adviesprijs is € 99,95* (5% bespaard)
DIAMANT - 183
Diamant model 183 is een zeer lichte dansschoen voor in een modern sneakerdesign. Als binnen voering is een ademende en vocht absorberende microvezel uit Italiaanse premiumproductie verwerkt. Mooie sneeuwluipaard-goudprint.Deze dansschoenen hebben een heel fijne pasvorm.D&M Dancewear.. Droo van iedere Danser..!

€ 129,95*