FONTYS HOGE SCHOOL VOOR DE KUNSTEN

Filter
CONVERTIBLE TIGHT.
Deze convertible balletpanty ziet er uit als een balletpanty met voet, met het verschil dat de convertible balletmaillot een gat onder de voet heeft. Perfect om te wisselen tussen verschillende dansstijlen. Maar ook voor in je spitzen. Ook super handig om over je spitzen beschermers te trekken Dus nooit meer 2 soorten balletpanty's in je tas.

€ 13,95*
KNIEBESCHERMER RUMPF 215
Dit is een veel verkocht model.Deze kniebeschermers hebben een heel fijne pasvorm en dragen heel prettig.Ze zijn ruim gepolsterd en hierdoor zijn ze lekker zacht en geven je knieën voldoende bescherming. ca. 26 - 28 cm = XSca. 28 - 30 cm = Sca. 30 - 34 cm = Mca. 34 - 38 cm = Lca. 38 - 40 cm = XLD&M Dancewear levert door heel Europa.

€ 16,95*
FONTYS BASIS T-SHIRT RONDE HALS
FONTYS BASIS T-SHIRT RONDE HALS.Dit shirt is qua model iets smaller.

€ 16,95*
FONTYS BASIS T-SHIRT
FONTYS BASIS T-SHIRT

€ 18,95*
SO DANCA SD16 - ZWART
So Danca SD16 is een fijne soepele canvas balletschoen met lederen splitzool.Deze balletschoenen zijn voorzien van een elastisch boord en gekruiste elastieken over de wreef. Nooit meer bandjes naaien en uitstekende elastiekjes en lintjes!Deze worden ook heel vaak verkocht als jazz schoentjesVerkrijgbaar in kleuren Roze en Zwart. LET OP! Deze balletschoen valt 2 maten kleiner uit. D&M Dancewear Levert door heel Europa

€ 27,95*
FONTYS SHORT
Fontys ShortSupplex short.Ademend materiaal dat niet zal verkleuren en de pasvorm zal blijven behouden.Draagt heel prettig en is ook heel fijn om over je balletpakje te dragen.Eventueel te combineren met een bijpassende top of t-shirt.

€ 27,95*
SO DANCA SD16 - ROZE
So Danca SD16 is een fijne soepele canvas balletschoen met lederen splitzool.Deze balletschoenen zijn voorzien van een elastisch boord en gekruiste elastieken over de wreef. Nooit meer bandjes naaien en uitstekende elastiekjes en lintjes!Verkrijgbaar in kleuren Roze en Zwart. LET OP! Deze balletschoen valt 2 maten kleiner uit. D&M Dancewear Levert door heel Europa!

€ 27,95*
FONTYS HOODIE
Heerlijke hoodie voorzien van Fontys logo.

€ 29,95*
PAPILLON PK4015
Mooi basispakje van Papillon. Materiaal: Supplex- Krimp niet- Verkleurt niet- Droogt snel D&M Dancewear levert door heel Europa!

€ 31,95*
FONTYS JOGGINGPANT
JOGGINGPANT MET FONTYS HOGE SCHOOL VOOR DE KUNSTEN LOGO Fontys joggingpant  is te combineren met het vest of sweater. Mooie uitstraling en goede kwaliteit.Je kunt lekker in je Fontys pak naar school komen.

€ 34,95*
FONTYS SLEEVLESS TOP
Fontys Top Long SleevelessHeerlijk om te dragen.Super materiaal dat niet kreukt en verkleurd.Het is ook nog ademend en geeft veel steun. Deze top is goed te combineren met het Fontys shortje of de Fontys tight.

€ 34,95*
FONTYS SPORTTAS
Fontys sporttas inclusief Naam & LogoTas voorzien van je eigen naam en Fontys logo.Mooi afgewerkte tas met stevige schouderriem. Ook heel fijn om als weekendtas te gebruiken.Wil je een naam op de tas, mail deze dan naar info@dansschoenen.org

€ 34,95*
PAPPILON BASIC - PA4015
Mooi basis pakje van Papillon. Pinched front. Cotton - Supplex Krimpt niet, Verkleurt niet en droogt snel. D&M Dancewear levert door heel Europa!

€ 37,95*
FONTYS TIGHT
Deze prachtige tight is leverbaar met en zonder logo. Tight is gemaakt van speciaal materiaal en heeft een super pasvorm.Ademend, kreuk vrij en verkeurt niet.In onze winkel hebben we ook alternatieven.

€ 39,95*
FONTYS VEST
Heerlijk vest wat je snel aan en uit kan doen.Voor de warming up of tussen de lessen door.Super om te combineren met de joggingpant of de tight.

€ 39,95*
%
Tip!
CAPEZIO DS01 DANSSNEAKERS
De Capezio DS01 is het topmodel onder de danssneakers. Deze dansschoen is geheel van leer is heel soepel en biedt veel steun.De DS01 heeft een mee verende binnenzool, die zorgt voor voldoende demping.De Capezio danssneaker is voorzien van een split zool, de Splitsole is gemaakt van speciaal rubber die ervoor zorgt dat de schoenen goed draaien.Dit model valt iets kleiner uit en wij adviseren een maatje groter te nemen.D&M Dancewear levert door heel Europa.

€ 79,95* Adviesprijs is € 89,95* (11.12% bespaard)
%
FONTYS BASIS PAKKET JOGGING
Fontys Basis Pakket  Basis pakket bestaat uit:* Hoodie € 34.95* Joggingpant  € 29.95* Tas met naam & Fontys Logo € 34.95    (mail je naam even naar info@dansschoenen.org)*T-SHIRT T.W.V.  € 16.95 gratisHEB JE VERSCHILLENDE MATEN NODIG, MAIL ONS DAN EVEN NAAR info@dansschoenen.org

€ 99,85* Adviesprijs is € 116,80* (14.51% bespaard)
%
FONTYS BASISPAKKET TIGHT
Fontys Basis Pakket tight Basis pakket bestaat uit:* Hoodie € 34.95* Tight     € 39.95* Tas met naam & Fontys Logo € 34.95 (mail je naam even naar info@dansschoenen.org)*T-SHIRT T.W.V. € 16.95 gratisHEB JE VERSCHILLENDE MATEN NODIG, MAIL ONS DAN EVEN NAAR info@dansschoenen.org

€ 109,85* Adviesprijs is € 126,80* (13.37% bespaard)