Jes! Dance Center

Filter

JES! DANCE SCHOENEN TASJE
Dit leuke tasje is super handig voor je balletschoenen of je spitzen.

€ 12,95*

CONVERTIBLE TIGHT
Deze convertible balletpanty ziet er uit als een balletpanty met voet, met het verschil dat de convertible balletmaillot een gat onder de voet heeft. Perfect om te wisselen tussen verschillende dansstijlen. Maar ook voor in je spitzen. Ook super handig om over je spitzen beschermers te trekken Dus nooit meer 2 soorten balletpanty's in je tas.

€ 12,95*

KNIEBESCHERMER RUMPF 215
Dit is een veel verkocht model.Deze kniebeschermers hebben een heel prettige pasvorm en dragen heel prettig.Ze zijn ruim gepolsterd en hierdoor zijn ze lekker zacht en geven je knieën voldoende bescherming. ca. 26 - 28 cm = XSca. 28 - 30 cm = Sca. 30 - 34 cm = Mca. 34 - 38 cm = Lca. 38 - 40 cm = XLD&M Dancewear levert door heel Europa.

€ 14,95*

JES DANCE BASIS SHIRT
Basisshirt voorzien van Logo .Lekker om over je pakje te dragen tijden de warming-up of gewoon voor of na 't dansen.

€ 15,95*

PAPILLON PA1012 - CANVAS/ROZE
Papillon Basis Canvas balletschoen met splitsole. Soepel balletschoentje met los elastieken boord die aangetrokken kan worden naar vorm van de voet.Dit model is verkrijgbaar in de kleuren Roze / Zwart en uitvoering Split-sole/ Full-sole D&M Dancewear levert door heel Europa! 

€ 17,50*

PAPILLON PA1012 - CANVAS/ZWART
Papillon Basis Canvas balletschoen met splitsole. Soepel balletschoentje met los elastieken boord die aangetrokken kan worden naar vorm van de voet.Dit model is verkrijgbaar in de kleuren Roze / Zwart en uitvoering Split-sole/ Full-sole D&M Dancewear levert door heel Europa! 

€ 17,50*

%
JES! DANCE BALLETPAKJES KIDS
Deze bestseller is gemaakt van een mix van katoen en Lycra®-spandex.Materiaal is zacht en elastisch. Prinsessennaden zorgen voor een meer getailleerde pasvorm en draagt heel prettig.

€ 21,95* € 24,95*

%
SO DANCA SD16 - ZWART
So Danca SD16 is een fijne soepele canvas balletschoen met lederen splitzool.Deze balletschoenen zijn voorzien van een elastisch boord en gekruiste elastieken over de wreef. Nooit meer bandjes naaien en uitstekende elastiekjes en lintjes!Deze worden ook heel vaak verkocht als jazz schoentjesVerkrijgbaar in kleuren Roze en Zwart. LET OP! Deze balletschoen valt 2 maten kleiner uit. D&M Dancewear Levert door heel Europa

€ 22,95* € 24,95*

%
SO DANCA SD16 - ROZE
So Danca SD16 is een fijne soepele canvas balletschoen met lederen splitzool.Deze balletschoenen zijn voorzien van een elastisch boord en gekruiste elastieken over de wreef. Nooit meer bandjes naaien en uitstekende elastiekjes en lintjes!Verkrijgbaar in kleuren Roze en Zwart. LET OP! Deze balletschoen valt 2 maten kleiner uit. D&M Dancewear Levert door heel Europa!

€ 22,95* € 24,95*

%
JES DANCE BALLETPAKJE DAMES
Deze bestseller is gemaakt van een mix van katoen en Lycra®-spandex. Materiaal is zacht en elastisch. Prinsessennaden zorgen voor een meer getailleerde pasvorm en draagt heel prettig.

€ 24,95* € 27,95*

JES Dance SHORTJE
Heel fijn om over het balletpakje te dragen.Broekje heeft een heel fijne pasvorm en speciaal materiaal.Het is ademend kreukt en verkleurt niet.Shortje is voorzien van logo.

€ 25,00 - € 27,50*

JES! DANCE QUOTE HOODIE
Stoere Jes!Dance Hoodie met Dance quote! Lekker om naar de danslessen te komen maar ook heel stoer op je jeans.Deze hoodie wordt veel gecombineerd met de Jes dance Tight.

€ 29,95 - € 34,95*

JES! DANCE VEST
Super leuk Jes! Dance knoopvest.Vest is voorzien van jes! Dane logo.Wordt veel verkocht in combinatie met de legging.

€ 29,95*

JES! DANCE TIGHT
Deze prachtige  Jes! Dance tight Tight is gemaakt van speciaal materiaal en heeft een super pasvorm.Ademend, kreuk vrij en verkeurt niet. Deze tight wordt vee verkocht in combinatie met de Jes! Dance hoodie

€ 39,95*

%
CAPEZIO DS01 DANSSNEAKERS
De Capezio DS01 is het topmodel onder de danssneakers. Deze dansschoen is geheel van leer is heel soepel en biedt veel steun.De DS01 heeft een mee verende binnenzool, die zorgt voor voldoende demping.De Capezio danssneaker is voorzien van een split zool, de Splitsole is gemaakt van speciaal rubber die ervoor zorgt dat de schoenen goed draaien.Dit model valt iets kleiner uit en wij adviseren een maatje groter te nemen.D&M Dancewear levert door heel Europa.

€ 64,95* € 79,95*