D&M DANCEWEAR.... DE DROOM VAN ELKE DANSER !!!


Iedereen kan bij D&M Dancewear kopen... Maar Docenten,dansschoolhouders, instructors en stagiaires kunnen bij ons voordelig inkopen... 


Dansschoenen

D&M Dancewear heeft de meest uitgebreide collectie dansschoenen. Voor alle stijlen en van beginner tot professional kun je bij D&M Dancewear terecht. Wij staan bekend om de goede service, warm contact en scherpe prijzen. D&M Dancewear is de droom van elke danser.


Balletbarre - Dancebarre

D&M Dancewear heeft de meest uitgebreide collectie Balletbares - Dancebarres. Wij leveren door heel Europa aan particulieren, studio's, theaters en verenigingen. Ook voor het huren van een balletbarre kun je bij D&M Dancewear terecht. Laat je verassen door de uitgebreide collectie en bezoek onze pagina balletbarre.


Partners - Verenigingen

D&M Dancewear staat bekend om de leuke samenwerking met verenigingen, studio's etc. Wij ontwerpen o.a. kledinglijnen voor verenigingen. Of je nu een grote verenigng of een klein clubje bent, voor D&M Dancewear maakt dat niet uit.Wanneer je interesse hebt in een leuke samenwerking met D&M Dancewear neem dan gerust contact met ons op.


Dees werd in 2006 benaderd of hij iets zou willen opzetten in de Danswereld.

 Sinds 2006 zijn Dees & Marloes beginnen te bouwen aan D&M Dancewear
 en ze zijn inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de danswereld.

LEES HIER MEER OVER D&M DANCEWEAR