SHOWTIME - STAGE

Filter
CHARACTER CANVAS - 2CM
Canvas character show schoen met soepele suede zool en lage stabiele 2cm hak.Handgemaakt in Engeland. D&M Dancewear levert door heel Europa!

€ 29,95*
CHARACTER CANVAS - 3.5 CM
Cuban Style, Canvas character show schoen met soepele suede zool en 3.5cm hak.Handgemaakt in Engeland. D&M Dancewear levert door heel Europa!

€ 29,95*
RAD CHARACTER OXFORD
Oxford Style, Canvas character show schoen met soepele suede zool en 2cm hak.Dit model is hoger gesloten met een veter. Handgemaakt in Engeland. D&M Dancewear levert door heel Europa!

€ 39,95*
SHOWTIME ECONOMY 2
Deze show schoenen worden gebruikt voor allerlei soorten dans, Denk aan musical, theater, character, show etc. Vergeleken met de character schoenen hebben deze showschoenen in plaats van een suede zool een harde zool, je kunt deze schoenen dus op alle vloeren gebruiken! Materiaal : PUZool : KunststofHakhoogte: 5cm 

€ 49,95*
BLOCH GREEK SANDAL | BLACK
De ultieme teachershoe!Heel comfortabele leren shoen met een lage hak voor extra lift.Ontworpen voor leraren die een kleine lift nodig hebben voor lange, zware uren op de studiovloer.Hierdoor wordt de belasting van de achillespees en kuit een stuk minder.Met de flexibiliteit van een balletschoen.Leren bovenwerk verbetert de wreefSuède buitenzool voor precies de juiste hoeveelheid slip en gripGecombineerde elastische en leren band voor minder druk op de wreefVeranderde wreeflijn vermindert op de achillespees en kuitElastische en leren band vermindert de druk op de wreef    D&M Dancewear levert door heel Europa !

€ 59,95*
BLOCH GREEK SANDAL | PINK
De ultieme teachershoe! Heel comfortabele leren shoen met een lage hak voor extra lift. Ontworpen voor leraren die een kleine lift nodig hebben voor lange, zware uren op de studiovloer. Hierdoor wordt de belasting van de achillespees en kuit een stuk minder.Met de flexibiliteit van een balletschoen.Leren bovenwerk verbetert de wreefSuède buitenzool voor precies de juiste hoeveelheid slip en gripGecombineerde elastische en leren band voor minder druk op de wreefVeranderde wreeflijn vermindert op de achillespees en kuitElastische en leren band vermindert de druk op de wreef    D&M Dancewear levert door heel Europa !

€ 59,95*
SHOWTIME LEATHER
Deze show schoenen worden gebruikt voor allerlei soorten dans, denk aan musical, theater, volksdans, character, show etc.Deze dansschoenen zijn volledig gemaakt van ademend leer en is voorzien van een speciale demping in de hiel. Vergeleken met de character schoenen hebben deze showschoenen in plaats van een suede zool een harde leren zool, je kunt deze schoenen dus op alle vloeren gebruiken! Materiaal : LeerZool : LeerHakhoogte: 6.5cm   (Ook verkrijgbaar in 5 cm heel, voor meer stabiliteit)

€ 69,95*
PORTDANCE CUBAN - PD008
Deze schoenen zijn gemaakt van heel soepel leer leer. We noemen het ook wel eens handschoenen leer omdat het zo soepel is.Het gaat helemaal naar je voet zitten en is dan ook een genot om te dragen.De PD008 heeft een hakhoogte van 4.5cm.Het is een heel mooie schoen met een rijke uitstaling.D&M Dancewear levert door heel Europa!

€ 129,95*